S.O.S Garda de Mediu! Imagini de COŞMAR la marginea Careiului

• publicat la: 26 iunie 2018
S.O.S Garda de Mediu! Imagini de COŞMAR la marginea Careiului

Un miros de putrefacție a pus stăpânire pe o zonă de la intrarea în Carei dinspre Satu Mare. Garda de Mediu şi Direcţia de sănătate Publică Satu Mare  sunt invitate să vadă la faţa locului imaginile groazei dacă îşi aduc masca de gaze.

Am primit pe adresa redacţiei Buletin de Carei imagini de coşmar de la marginea oraşului, ieşirea spre Satu Mare.

Cititorul a semnalat nu numai intestinele animale întinse pe o suprafaţă deosebit de mare ci şi mirosul insuportabil emanat de aceste resturi de la sacrificarea animalelor!

Suprafaţa de teren este fosta păşune a oraşului Carei  cedată de primărie unui composesorat după ce acesta a acţionat în judecată Primăria. Scheletele de clădire sunt ale fostei tabere de vară  pentru vite în perioada când păşunea era accesibilă tuturor careienilor.

În Republica de la Carei totul este posibil. Primăria plăteşte de 10 ani curentul electric pentru chiriaşi chiar şi când nu au forme legale şi nici contor individual  de  monitorizare consum, recepţionează obiective finanţate cu fonduri europene fără ca să fie terminate lucrările, refuză respectarea caracterului oficial al limbii române pe monumentele finaţate,  refuză unei asociaţii culturale dreptul de a amplasa un catarg tricolor, construieşte capelă mortuară fără cruce , fără acte în regulă şi cu studii de fezabilitate plătite la suprapreţ unei firme a unui angajat din primărie, concesionează  ştrandul oraşului pe sume modice unei firme care foloseşte apa termală fără a plăti vreo redevenţă sau alte costuri, plăteşte facturi pentru lucrări neefectuate,etc.

Ce mai contează pentru conducerea Republicii din Carei  un platou cu resturi de la sacrificarea animalelor? Că doar nu vine nici Garda de Mediu şi nici Direcţia de Sănătate Publică să îi tragă la rost  iar Poliţia Locală nu vede ceea ce nu trebuie să vadă.

Buletin de Carei

comentarii

de Poet Careian 2018 la 26 iunie 2018 - 08:58

Nu conteaza ce dinafara,conteaza numai banii incasate,parfum de aer inalta peste cer,pentru bucuria multor sofer,mirositi va aerul placut,sa fie drumul cat mai placut,amintiti va tot timpul unde ati trecut.

Lasati un comentariu