Un careian ne atenţionează

• publicat la: 5 June 2018
Un careian ne atenţionează

Am primit din partea unei familii din Carei o semnalare legată de prestări servicii pe plan local. Familia Gozner susţine că a luat legătura cu o persoană pentru lucrări de zugrăvit la imobilul proprietate şi au căzut de acord în ce priveşte tipul lucrărilor precum şi contravaloarea lor.
,,Aş dori să facem cunoscut că un zugrav din Carei îşi face reclamă pe Facebook, vine să ia lucrări, cere avans iar apoi nu mai face lucrarea. As vrea sa atentionez alte persoane sa nu insele si alti oameni. Îşi face reclama cu poze luate de pe alte site-uri si sustine ca sunt lucrările lui,, menţionează familia Gozner.
Ne-am înţeles că face lucrarea , am stabilit pretul şi încă din prima zi de lucru  mi-a cerut avans 1000 lei sub pretextul că are probleme. Eu nu i-am dat, dar i-am propus să-l plătesc pentru fiecare fază terminată (termină un perete şi îl plătesc pentru asta). Timp de 2 saptamani a tot venit (i-am lasat cheie de la casa pentru că noi  nu locuim în aceea casă) şi a terminat de tencuit un perete în baie de 2m/2.5m şi am plătit acea lucrare….  Eu nu vreau să-i fac rău si să nu mai lucreze lumea cu el  dar  atentionez oamenii să nu-i dea avans pentru că vor aştepta mult si bine sau chiar vor rămâne  fără lucrare aşa cum am păţit noi,, susţine familia Gozner Glendon.

comentarii

de miron la 6 June 2018 - 07:28

apelati la noi si nu patiti asa . avem si noi poze pe fb , dar toate sunt reale . poate o firma organizata e mai scumpa decit “baciu Gheorghe” zugravu , sunt taxe care trebuie platite in plus . la servicii ieftine nu ai ce cere , seriozitate , calitate si altele . pe piata sunt foarte multi care ofera servicii ieftine , fara taxe . cind alegeti un constructor trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri .

de sebi la 6 June 2018 - 09:07

apelati la noi…noi care??? nu aveti o firma sau va e rusine sa puneti numele firmei???

de miron la 7 June 2018 - 08:06

EUROFENSTER SRL str 1 Dec. 1918 nr. 18 . 0741136996 Miron Corbeanu .

Lasati un comentariu