Salonul revistelor de cultură nord-transilvane la Castelul din Carei

• publicat la: 9 October 2018
Salonul revistelor de cultură nord-transilvane la Castelul din Carei

În perioada 11-14 octombrie 2018, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Scriitorilor de Nord- Vest și Cenaclul Cronograf,  organizează cea de-a III- a ediție a „Salonului revistelor de cultură nord-transilvane” – Zilele Revistei Cronograf.

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 12 octombrie, începând cu ora 11:00, la Castelul din Carei, și va reuni reviste, edituri și scriitori din: București, Cluj Napoca, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Medgidia, Dej,  Bistrița, ,Baia Mare, Sălaj, Satu Mare, și Ucraina, iar de la ora 18:00 în Salonul Alb al restaurantului Miorița va avea loc o incitantă dezbatere literară, „Autorul și opera. Contaminarea biografică”.

Sâmbătă invitații din întreaga țară și din Ucraina vor face o vizită- cultural istorică în nordul județului pentru a lua contact direct cu realitățile sătmărene, cele care de-a lungul vremii au inspirat atâția poeți și scriitori importanți.

Lasati un comentariu