ABUZ! Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei scoate un careian din sediul Primăriei fără plăci oficiale

• publicat la: 4 aprilie 2019
ABUZ! Poliția Locală din subordinea  Primăriei Carei scoate un careian din sediul Primăriei fără plăci oficiale

Abuz fără precedent la Primăria Carei! Semnale de intimidare transmise careienilor ! Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei scoate afară un careian din sediul Primăriei Carei în baza unei legi care nu  se aplică situației! NU EXISTĂ nici o prevedere care să interzică accesul careienilor în sediul Primăriei Carei!

Agenții locali ascund locul unde era așezat careianul și trec în Procesul Verbal că e vorba de o sală de ședințe! Cuibul unde se fabrică știrile false și se manevrează informația trebuie protejat cu orice preț deci nu poate fi menționat nici măcar în Procesul -Verbal!

Ieri, 3 aprilie 2019, agenți ai Poliției Locale Carei au fost solicitați pentru a interveni la sediul Primăriei Carei unde un careian get-beget a intrat în  antecamera de la ,,birourile ziariștilor,,  în așteptarea juristului Camelia Mateș. Este vorba de careianul Peter Nemethi, tatăl  tinerei cu tumoră oculară, cel pe care Primăria Carei îl tratează discriminatoriu și abuziv.

Peter Nemethi a mers  la Primăria Carei pentru a se consulta cu un jurist în ce privește adresa primită de la Serviciul de Taxe și impozite referitoare la scutirea de impozit. Ceea ce pentru un părinte de copii cu handicap nu este posibil este posibil pentru o asociație unde primarul este membru fondator și chiar inițiator de proiect de scutire de impozite.

La poarta Primăriei Carei  i s-a comunicat că juristul Iuga este în concediu  medical iar jurista Camelia Mateș este încă la sediul Judecătoriei Carei. În aceste condiții, Peter Nemethi a urcat la etaj pentru a se aseza pe un scaun.  Potrivit portarului de serviciu, Peter Nemethi a intrat în antecamera de la  ,,birourile ziaristilor,, din Primăria Carei unde  există și scaune și canapea. Portarul a chemat agenții de la Poliția Locală Carei pentru a-l scoate afară pe Peter Nemethi.

Cei trei agenți au întocmit careianului un Proces -Verbal și i-au acordat un avertisment în baza unor false consemnări.  Adică au trecut în Procesul Verbal faptul că Peter Nemethi ar fi intrat fără drept ,,în sala de ședință a Consiliului Local fără a fi ședință de consiliu,,  când de fapt careianul a intrat în antecamera de la birourile  consilierilor personali ai primarului!

Să nu știe Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei unde este Sala de Ședințe a CL Carei? Articolul invocat pentru întocmirea Procesului verbal se referă la cu totul alte aspecte care nu au nimic în comun cu cele constatate la fața locului!

Aceasta este legea invocată.

https://lege5.ro/Gratuit/gy3deobw/legea-nr-61-1991-pentru-sanctionarea-faptelor-de-incalcare-a-unor-norme-de-convietuire-sociala-a-ordinii-si-linistii-publice?fbclid=IwAR21sJMbR_JyoPwxLVR_3YB1jXKYcPBK5Z0lmDZ-ZNygppax2CfErXXlRqk

NU EXISTĂ  la Primăria Carei niciun fel de norme privind  accesul în sediul Primăriei !!!!

Abuz și discriminare în formă continuă la sediul Primăriei Carei!

Păcăliciul știrist în comunicate nu face nicio referire la incident deși era vorba de locația unde activează.  Când vine vorba de abuzurile comise de angajați ai Primăriei Carei  trece totul sub tăcere. Inclusiv dispariția sumei de 5 mii de lei acordată ca ajutor de urgență careianului Peter Nemethi.

Despre cazul Andreei  Nemethi, fiica lui Peter Nemethi au aflat  toţi careienii, mai ales că medicii din Boston sunt cei care au salvat-o atunci când în România nu i se dădea nici o şansă de supravieţuire.

http://www.buletindecarei.ro/2010/07/fetita-din-carei-salvata-de-americani.html

Avea o tumoră uriaşă la un ochi. Doar bunăvoinţa şi dăruirea medicilor din Boston de la Spitalul Clinic au redat posibilitatea unei vieţi cât de cât normale tinerei care acum are 18 ani. În ţară, în judeţul Satu Mare, această tânără NU  primeşte  certificat de handicap.

http://www.buletindecarei.ro/2017/01/bataie-de-joc-un-primar-umileste-familia-unei-adolescente-cu-proteza-oculara.html

Careianul Peter Nemethi este supus de ani de zile unui tratament abuziv și discriminator de către Primăria Carei. În timp ce era la operația de salvarea vieții Andreei  i s-a tăiat ajutorul financiar de care beneficia de la Primăria Carei. ITM a certificat în scris că are dreptul la sumele  alocate de către Primărie dar primarul nu dorește respectarea legilor.

http://www.buletindecarei.ro/2016/11/itm-certifica-prefectura-ia-la-cunostinta-si-abuzul-continua.html

Până și suma de 5 mii lei acordată  ca ajutor de urgență și consemnată în procesul verbal al unei ședințe de CL Carei  i se refuză  fără ca organele de cercetare să ia măsuri. Peter Nemethi afirmă că nu a primit această sumă alocată ca ajutor de urgență iar Primăria nu a oferit nici o dovadă că suma i-a fost înmânată.

http://www.buletindecarei.ro/2017/03/cine-a-ridicat-cei-5-000-de-lei-alocati-de-primaria-carei-pentru-familia-cu-doi-copii-cu-handicap.html

Buletin de Carei

.

http://www.buletindecarei.ro/2016/07/careieni-in-audiente-la-prefectura-am-un-copil-cu-handicap-ireversibil-si-din-primarie-sunt-dat-afara-cand-cer-ajutor.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/primaria-carei-refuza-sa-acorde-ajutoare-alimentare-ue-unei-persoane-cu-proteza-oculara-calvarul-andreei.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/10/se-lacomesc-la-banii-unei-persoane-cu-handicap-si-a-tatalui-acesteia-piedicile-din-calea-spre-medicii-de-suflet-din-sua.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/o-careianca-cu-proteza-oculara-mai-iubita-in-boston-decat-in-primaria-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/prefectura-intervine-in-cazul-andreei-tanara-cu-proteza-oculara-si-determina-primaria-sa-ofere-raspunsuri.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/06/drama-unei-familii-care-are-2-copii-cu-handicap.html

 

comentarii

de Jenica fara frica la 5 aprilie 2019 - 00:41

In curand ne scot si din oras nu doar din primarie, deja oamenilor le este frica si sa mai comenteze pe retelele de socializare cand este vorba de abuzurile din oras, doar cativa „anonimi” isi mai dau cu parerea, ceea ce inseamna ca si-au atins scooul si au instalat teroarea in oras 🙁

de cretzolina de unio(piata?) la 5 aprilie 2019 - 01:57

e concurenta mare la lins (pupincurism)la cozile de topor
din polgarmesteri hivatal,se linge cu osirdie
e caldutz locul,emile?

de Pèter la 5 aprilie 2019 - 04:28

In orasul Carei,nu mai existā nici o sansā la o viatā decentā.Familiile cu mai multi copii sunt considerati de cātre cei de la administratia UDMR , KOVÁKCS Eugen, paraziti sociali.Suntem umiliti, batjocotâti, mintiti, furati de cātre acest regim criminal! Mi- e rusine de primarul Kovács Eugen!

de Pèter la 5 aprilie 2019 - 06:58

Întreb în public primarule Kovacs Eugen! Crestin de mai mult de 2000 de ani, domnule presbiter la Adunarea Domnului! De câte ori ai fost sā- mi vizitezi familia în perioada când eram încercati, conform Cuvântului Dumnezeu, Sfânta Evangelie dupā Matei, Capitolul 25? Nu ît- i este rusine primarule Kováks?

de Pèter la 5 aprilie 2019 - 07:32

Dacā nu te schimbi primarule pânā mai ai ocazia,va fi vaaaai de curul tāu!!!Conform Bibliei,Cuvântului Dumnezeu Atott Puternic! Puterea pācatului este legea! Iar împlinirea legii este Dragostea cāci Dumnezeu este Dragoste!Romani 13,10.Amin.

Lasati un comentariu