Datoriile Pieței de alimente din orașul cu conducere exclusiv UDMR și metodele staliniste folosite împotriva Buletin de Carei

• publicat la: 3 aprilie 2019
Datoriile Pieței de alimente din orașul cu conducere exclusiv UDMR și metodele staliniste folosite împotriva Buletin de Carei

Acțiunile în forță ale conducerii exclusiv UDMR ale municipiului Carei la adresa contribuabilului onest care ia atitudine nu mai sperie pe nimeni! Datoriile de la Piața Agroaliomentară Carei sunt tot datorii spre deosebire de minciunile consilierului primarului  care primar este și el plin de datorii la fisc. Buletin de Carei și Daniela Ciută informează corect și documentat, de neiertat pentru administrația Kovacs-Keizer-Beko care plătește din banii careienilor scribi pentru dezinformare și linșaj mediatic atât în limba română cât și în limba maghiară.

Informarea corectă a contribuabilului careian despre cheltuirea banului de către o societate unde Consiliul Local este acţionar  este mai presus de orice acţiune de intimidare  la adresa noastră.

Doar pe Buletin de Carei puteţi citi despre ce se petrece în oraşul-stat unde braţul legii ajunge mereu la contribuabilii de rând şi foarte rar sau deloc la  grupul care controlează oraşul.

Comercianții  din Piața Agroalimentară Carei au plățile la zi în ce privește apa curentă  dar  au fost debranșați de operatorul de apă APASERV în data de 14 ianuarie 2019.

Dacă  comercianții  au plătit lunar apa consumată….UNDE au ajuns banii din moment ce la APASERV apare  ca neplătit serviciul de furnizare al apei?

ULTIMA FACTURĂ PLĂTITĂ de Piața agroalimentară Carei către Apaserv SA pentru servicii de furnizare a apei datează din…luna MAI 2016!

Soldul la acea dată era de 107.624 lei potrivit celor declarate de conducerea  APASERV SA.

Comercianții care au spații în incinta Pieței au plătit lunar serviciile de furnizare a apei curente, a electricității sau a altor utilități pe baza facturilor emise de SC Piețe Parcări SRL Carei unde Consiliul Local este acționar unic și pot  dovedi cu facturi și chitanțe faptul că sunt cu plățile la zi!

Pentru că nu a dat curs solicitărilor Apaserv SA care a  purtat discuții pentru  reeșalonare plăți, SC Piete Parcări SRL Carei a fost chemată în instanță de Apaserv SA. Potrivit conducerii, procesul a fost câștigat de Apaserv cum era și de așteptat dar administrația pieței a refuzat în continuare  să plătească datoriile.  Apaserv SA a apelat în aceste condiții la  executorul judecătoresc  care a pus  sechestru pe conturile societății precum și pe  mașina unității, potrivit conducerii Apaserv SA.

Pentru a se ascunde această situație incendiară, care în oricare altă localitate cu conducere românească ar fi fost cap de afiș la toate canalele de știri,  s-a apelat la denunțuri  împotriva celor care fac publice  dispariția banilor încasați de la comercianți!

Agenții de poliție din Carei au cercetat pas cu pas cu  cine au discutat comercianții, comercianți care s-au simțit intimidați de astfel de acțiuni ale agenților în unioformă. Fiecare comerciant a fost întrebat CU CINE  a discutat despre plata utilităților către administrația pieței și nu despre câte situații de debranșare de la apa curentă au existat din 2017  și până în prezent în condițiile în care toți comercianții au plătit lunar apa curentă consumată sau cum se face că deși au plătit apa curentă au fost debranșați.  Izul   ,,secera și ciocanul,, răzbate  deja prin toți porii  administrației Kovacs-Keizer-Beko.  Până și Stalin ar fi invidios pe diversitatea arsenalului folosit împotriva Buletin de Carei, împotriva articolelor informative bine documentate.

Cu ajutorul consilierului primarului falimentator de firme Kovacs s-a ajuns până și la implicarea Poliției în materialele mincinoase și dezinformative lansate în spațiul public. Frica și disperarea de a fi demascați pentru cele ce se petrec la administrația pieței a fost atât de mare  mai mare  încât s-a apelat la linșaj mediatic.

Imaginația deja bolnavă a consilierului primarului a dus la invenția cu falsa polițistă  care a fost servită publicului  ca știre de senzație dar FĂRĂ a fi dovedită așa cum ESTE DOVEDITĂ DATORIA administrației pieței și procesul PIERDUT cu APASERV SA Satu Mare!

Piața agroalimentară Carei este constituită ca SRL cu unic acționar Consiliul Local.

SC Piețe Parcări SRL Carei  a fost înregistrată şi la Oficiul Registrului Comertului în 25  septembrie 2014 si la Judecătorie  cu data de  9 octombrie 2014, FĂRĂ a avea aprobat STATUTUL de catre Consiliul Local.

Drept dovadă, Proiectul  de hotărâre privind aprobarea Statutului societăţii,, PIEŢE PARCĂRI,, S.R.L.  a intrat pe Ordinea de zi a şedinţei CL din 29 aprilie 2015.  Legea este călcată în picioare în Republica de la Carei cu bună știință fără ca organele abilitate in a asigura  respectarea legii să își facă datoria!

Pentru a nu se afla despre toate câte se petrec în municipiul-stat  cu conducere exclusiv UDMR, pagina de Facebook a  Buletin de Carei este mereu raportată. Frica de adevăr naște monstruozități.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/interzis-cardiacilor-ultima-factura-de-apa-platita-de-piata-carei-catre-apaserv-e-din-mai-2016-dar-a-incasat-lunar-banii-de-la-comercianti.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/intrebarea-anului-unde-au-disparut-banii-platiti-de-comerciantii-din-piata-carei-pentru-apa-curenta.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/disperare-consilierul-datornicului-kovacs-linseaza-mediatic-pentru-acoperirea-banilor-incasati-de-administratia-pietei-pentru-apa-curenta-si-nevirati-la-furnizor.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/piata-agroalimentara-din-carei-functioneaza-fara-apa-curenta-din-14-ianuarie-2019-pe-motiv-de-datorii.html

 

http://www.buletindecarei.ro/2019/03/video-administratorului-pietei-agroalimentare-i-s-a-cerut-sa-depuna-un-nou-referat-pentru-cresterea-chiriilor-si-taxelor.html

 

 

Lasati un comentariu