Piața agroalimentară din Carei funcționează FĂRĂ APĂ CURENTĂ din 14 ianuarie 2019 pe motiv de …datorii

• publicat la: 18 ianuarie 2019
Piața agroalimentară din Carei funcționează FĂRĂ APĂ CURENTĂ din 14 ianuarie 2019 pe motiv  de …datorii

Operatorul de apă APASERV a întrerupt furnizarea apei potabile către comercianții din Piața agroalimentară Carei  din data de 14 ianuarie 2019 din cauza datoriilor ce se estimează a fi de 100.000 lei spun deținătorii de spații comerciale. Aceștia se plâng că deși au plătit la timp fiecare factură de apă ce  li s-a eliberat au ajuns să nu aibă apă la robinet pe motiv că administrația pieței are datorii la Apaserv.

Piața agroalimentară Carei este constituită ca SRL cu unic acționar Consiliul Local.

SC Piețe Parcări SRL Carei, care a fost înregistrată şi la Oficiul Registrului Comertului în 25  septembrie 2014 si la Judecătorie  cu data de  9 octombrie 2014, FĂRĂ a avea aprobat STATUTUL.

Drept dovadă, Proiectul  de hotărâre privind aprobarea Statutului societăţii,, PIEŢE PARCĂRI,, S.R.L.  a intrat pe Ordinea de zi a şedinţei CL din 29 aprilie 2015.  Legea este călcată în picioare în Republica de la Carei cu bună știință fără ca organele abilitate la respectarea legii să își facă datoria!

La fel și de această dată. Adică fiecare comerciant  are plătile la zi pentru consumul de apă dar sunt debranșați pentru că…există datorii! Dar cum poate să ia atitudine în acest caz un primar care la rândul lui are datorii de plătit la bugetul de stat?

Unde au ajuns banii de apă doamnelor și domnilor care i-ați încasat?  Chiar nu intervine nimeni pentru restabilirea ordinii și disciplinei? De ce nu a fost informat Consiliul Local ca unic acționar despre situația în care se află Piața Agroalimetară Carei ?

Sau conducerea orașului are cu totul alte preocupări decât buna gestionare a municipiului Carei și a intereselor comunității? Unitățile de pâine, de plăcinte,  aprozarul și alte servicii își aducv apă la bidon de acasă ca să se poată spăla pe mâini!

Vi se pare normal?

Buletin de Carei

comentarii

de OPINIE la 18 ianuarie 2019 - 14:31

Aveti exact ce meritati.Votati si incontinuare kovacs DOREL eugen primar udmr.BRAVO!

de Poet Carei City la 22 ianuarie 2019 - 17:13

Ce mare performanta,devine Carei City oras austriaca,fara apa in conducte la Piata Carei CitYene,se poate inalta Complexul Pe Tireamului,vestea ca a ramas Piata fara apa ajunge si pana la Zona Antarcticului,sa mai speram,sa ne bucuram,cu marele realizarile sa ne laudam.

Lasati un comentariu