Poliția informează….

• publicat la: 2 iulie 2019
Poliția informează….

Peste 100 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, ieri, 1 iulie a.c., în cadrul unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare.

Astfel, la data de 1 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 34 200 de lei.

De asemenea, s-a aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto, dintre care 7 au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 103 km/h până la 122 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților, alți 3 conducători auto au fost surprinși de polițiști în timp ce efectuau depășiri neregulamentare iar 2 dintre șoferii cărora le-a fost suspendat dreptul de a conduce nu au acordat prioritate de trecere unor autovehicule.    

Furt soluționat cu operativitate de polițiști

Un bărbat, de 37 de ani, din comuna Apa, a fost identificat de polițiști după ce ar fi sustras bani din interiorul unei societăți comerciale, din localitatea Petea.

Ieri, 1 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați de către administratorul unui magazin alimentar din localitatea Petea, despre faptul că în noaptea de 30 iunie / 1 iulie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta magazinului alimentar prin spargerea unui geam, de unde ar fi sustras o sumă de bani, creând un prejudiciu total de aproximativ 1 050 de lei.

În urma examinării urmelor papilare ridicate cu ocazia cercetării la fața locului, de către specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aceștia au constatat faptul că urmele au fost create de către un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Apa.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

   

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

Un bărbat, de 32 de ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii a fost identificat de polițiști.

 Ieri, 1 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale împreună cu cei de ordine publică,au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei emis de Judecătoria Satu Mare emis pe numele unui bărbat de 32 de ani din municipiul Satu Mare.

Susnumitul a fost condamnat la 1 an închisoare pentru comiterea de infracțiuni rutiere fiind depus de polițiști în Penitenciarul Satu Mare.

 

 

Lasati un comentariu