Urmașa Brătienilor a fost invitată la o inaugurare care nu a mai avut loc

• publicat la: 13 octombrie 2019
Urmașa Brătienilor a fost invitată la o inaugurare care nu a mai avut loc

Nu doar la Carei se petrec lucruri umilitoare și rușinoase când vine vorba de una dintre cele mai reprezentative familii din România, familia Brătianu. Dacă proiectul inițiat de PNL Carei  pentru amplasare bust Ionel Brătianu la Carei nu a fost votat de consilierii majoritari ai UDMR și ani la rând Ionel Brătianu a fost aniversat cu bustul mobil iată că și la București apar situații  rușinoase când vine vorba de familia Brătienilor.

Administrația Monumentelor din cadrul PMB a anunțat iniţial inaugurarea ansamblului Ion C. Brătianu pentru joi, la ora 13:00. Iar președintele Comisiei Centenar din Primăria Capitalei, Răzvan Theodorescu, vicepreședinte al Academiei Române, a invitat-o personal pe Marie Helene Brătianu la eveniment scrie Digi24.

Doar că joi a fost admisă Moțiunea de cenzură , a picat Guvernul și cu el și ceremonia de dezvelire a ansamblului monumental Ion C. Brătianu pentru care Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic a alocat 243.335 de lei, fără TVA.

Răzvan Theodorescu: „Politichia și-a băgat coada și din acest motiv, am impresia, nu s-a făcut o inaugurare așa cum trebuia”.

Marie Helene Fabra Brătianu: „Este incredibil pentru că nu era nimeni, efectiv nu era nimeni acolo care să ne zică asta. Nu au fost scuze. Nimeni nu și-a cerut scuze, nu a fost nimic”.

sursa Digi24

Foto: Victor Roncea

http://www.buletindecarei.ro/2014/08/consilierii-udmr-carei-refuza-istoria-romaniei-nu-accepta-bustul-primului-ministru-ionel-i-c-bratianu-in-muncipiul-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2014/08/se-intampla-in-romania-aniversare-cu-bustul-mobil-la-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/08/si-bratianu-este-interzis-de-udmr-la-carei-aniversare-si-depuneri-de-jerbe-la-tablou-mobil.html

Lasati un comentariu