Consilierii careieni au aprobat suplimentarea cheltuielilor propuse de Primăria Carei pentru monumentul Avram Iancu

• publicat la: 26 noiembrie 2019
Consilierii careieni au aprobat suplimentarea cheltuielilor propuse de Primăria Carei pentru monumentul Avram Iancu

Ședință ordinară extrem de operativă. Deși pe ordinea de zi au figurat 14 proiecte de hotărâre ședința nu a durat mai mult de 10 minute. Consilierii municipali  au aprobat rectificarea bugetului local pe anul în curs dar și  suplimentarea cheltuielilor pentru reabilitarea soclului Monumentului Avram Iancu.

Prezent la ședință, primarul Kovacs nu a mai intervenit în dezbaterea proiectelor  de pe Ordinea de Zi nici măcar în cazul suplimentării lucrărilor de reabilitare a soclului pe care este amplasat bustul lui Avram Iancu ceea ce denotă că nu la consilieri este problema tratamentului discriminatoriu a careienilor pe bază de etnie.

P Avram Iancu supliment 27 nov

Angajații firmei constructoare au confirmat că primarul Kovacs a făcut o vizită de lucru la șantierul deschis în Piața Avram Iancu și că s-a declarat deosebit de mulțumit de calitatea lucrărilor.

Inițiatorul proiectului de hotărâre pentru reabilitarea acestui monument din centrul orașului este consilierul Ilie Ciută.

Tot în cadrul ședinței  ordinare de astăzi au fost aprobate proiectele privind  devizul general privind cheltuielile necesare realizării blocului ANL, alocarea sumei de 25.000 lei pentru focul de artificii de Revelion, reamenajarea locului de joacă din parc, elaborarea unui PUZ pentru construirea unei croitorii pe strada Mihai Viteazu nr.37,  alte  proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Găsiți mai jos câteva dintre ele.

.

…./…

 

…/…

.

P transport Carei

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu