Proiect aprobat pentru reabilitare monument Avram Iancu la Carei

• publicat la: 9 septembrie 2019
Proiect aprobat pentru reabilitare monument Avram Iancu la Carei

Consilierul Ilie Ciută a inițiat un proiect de hotărâre privind reabilitarea  soclului pe care este așezat bustul Eroului Național Avram Iancu. Proiectul a fost aprobat în ședința din 21 decembrie 2018 cu unanimitate de voturi după numeroase tergiversări privind introducerea pe Ordinea de Zi. nici până la ora actuală nu au fost demarate lucrările de reabilitare.

Valoarea lucrărilor din deviz este  un sfert din a celor achitate din bugetul local pentru reabilitare sediu UDMR Carei de pe strada Kolcsey Ferenc nr.2 deci nu se poate pune problema lipsei fondurilor.

Consilierul Ilie Ciută este singurul care a inițiat un proiect de hotărâre pentru reabilitarea soclului pe care stă bustul Eroului Național Avram Iancu.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2018/12/soclul-pe-care-sta-bustul-lui-avram-iancu-la-carei-va-fi-reabilitat-proiectul-consilierului-ciuta-a-fost-aprobat.html

 

http://www.buletindecarei.ro/2019/08/administratia-kovacs-keizer-beko-nu-reabiliteaza-soclul-pe-care-sta-bustul-lui-avram-iancu-desi-exista-proiect-aprobat-de-cl.html

comentarii

de Glasul.info la 9 septembrie 2019 - 20:00

Felicitări consilierului român care a inițiat acest proiect de hotărâre privind reabilitarea soclului pe care este așezat bustul lui Avram Iancu. Sperăm ca exemplul său să fie urmat și de către ceilalți colegi români din Consiliul Local. Dacă nu ne apărăm noi reperele identitare, atunci cine o s-o facă pentru noi? În ce lume de mâine vreți să trăiască atunci copiii noștri dacă nu ne apărăm valorile identitare, culturale, spirituale, istorice?

de ciuciu la 9 septembrie 2019 - 20:15

securista , de ce nu va luati in spate monumentele din Carei care va plac si le duceti acasa , acolo nu veti avea probleme cu administratia locala ?! Ce zici securista ?

de Buletin de Carei la 9 septembrie 2019 - 20:49

Iredentistii ies la atac…antiromânism cât încape….îți plac doar banii românești luați de la noi? pune mâna și muncește nu mai sta cu mâna întinsă pe la alții!

de barna la 10 septembrie 2019 - 07:05

felicitari consilierului liberal!

de Avram la 10 septembrie 2019 - 07:51

Bag ciuciu te mânca pielea?

Lasati un comentariu