Denisa Graz și Mircea Torok câștigă Concursul județean de recitări „Mihai Eminescu” secția română. VIDEO

• publicat la: 27 ianuarie 2020
Denisa Graz și Mircea Torok câștigă Concursul județean de recitări „Mihai Eminescu” secția română. VIDEO

Denisa Graz și Mircea Torok câștigă Concursul județean de recitări „Mihai Eminescu” secția română Carei 2020.

Astăzi a avut loc cea de-a paisprezecea ediţie a concursului regional de recitări „Mihai Eminescu” la Centrul Cultural Carei.

S-au înscris 53 de participanți dar mulți nu s-au putut prezenta datorită faptului că ne aflăm în plin sezon de gripă iar la una dintre școlile careiene există  cazuri multiple de rujeolă.

Juriul a fost alcătuit din următorii membrii: Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură, Nuna Corina, director la Biblioteca Municipală, prof. Glodean, Sorin Matei, referent la Casa de Cultură. Prezentatorul concursului a fost Adrian Ștefănuți.

Au fost reprezentate toate școlile din municipiu. Au sosit participanți și de la școlile gimnaziale din Pișcolt, Ciumești, de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare și dela liceul german Johan Ettinger.

La categoria gimnaziu, primul loc a fost adjudecat de către eleva Denisa Graz de la Școala Vasile Lucaciu Carei iar la secțiunea liceu primul loc a fost acordat elevului Mircea Torok de la Colegiul Național Mihai Eminescu Satu Mare, urmat de Anda David de la Liceul Teoretic  Carei.

Fiecare recitator  a primit o Diplomă de participare iar cei premiați au primit cărți și Diplome de merit. Premi speciale au fost acordate elevilor Mara Țineghe din partea ASTRA Despărțământul Aurel Coza Carei și Matei Vandici.

A urmat apoi concursul de recitări în limba maghiară și engleză din lirica eminesciană.

GALERIE FOTO

Buletin de Carei

.

.

Lasati un comentariu