Spectacol la Carei dedicat Zilei Independenței de la ora 10,00

• publicat la: 8 mai 2024
Spectacol la Carei dedicat Zilei Independenței de la ora 10,00

Vineri, 10 mai 2024, este cumva zi liberă, nelucrătoare? În timp ce manifestările identitare dedicate maghiarilor din Carei au loc la ore rezonabile, ore la care pot fi prezenți și cei care au un loc de muncă, manifestările identitare românești sunt aprobate la orele dimineții. Deranjează publicul român administrația exclusiv UDMR?

.

Vineri, 10 mai, de la ora 10.00, Sala Cavalerilor din Castelul Károlyi, va găzdui o manifestare dedicată Zilei Independenței de Stat a României, Zilei Monarhiei și Zilei Europei, în cadrul căreia vor avea loc prezentări legate de aceste momente importante din istoria națională și europeană, susținute de către elevi ai Liceului Teoretic Carei, prof. Monica Mădăras și Bogdan Georgescu.

Tot în cadrul acestui eveniment vor fi prezentate două dansuri tematice pregătite de instructor Raluca Păvăluc, va evolua Corul Liceului Teoretic condus de prof. Lőrincz Szilveszter și va avea loc o expoziție de pictură realizată de elevii Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu, pregătiți de prof. Mărcuș Johanna și Mocanu Alina.

Manifestarea este organizată de către Liceul Teoretic, Direcția de Cultură Carei și Școala Gimnazială Vasile Lucaciu.

Lasati un comentariu