Opinie de Carei și Szasz Lorand cerșesc decență prin lipsă de decență

• publicat la: 5 martie 2020
Opinie de Carei și Szasz Lorand cerșesc decență prin lipsă de decență

Se pare că nu i-a picat bine primarului  că am arătat ce ținută vestimentară adoptă la manifestările oficiale, la primirea Ambasadorului Germaniei la Castel.  Kovacs Eugen tace  și nu justifică ținuta sa în calitate de primar și demnitar român la ședința de bilanț a Inspectoratului Județean de Jandarmi. Ca de obicei, iese în față propagandistul și finul său, angajat pe post de consilier personal la Primăria Carei.

După amploarea luată de materialul  prin care o țară întreagă a văzut  ținuta primarul evazionist Kovacs la ședința de bilanț a Jandarmeriei Române de la Satu Mare, Szasz Lorand a trecut la materiale lacrimogene, cu iz de telenovelă. Îl trec fiorii când se gândește că poate rămâne fără locul   de muncă călduț de la Primăria Carei unde e plătit generos din banul public în timp ce se ocupă de blogul său chinuit pe care îl vede companie de știri. O companie fără adresă de redacție, fără domeniu…ce mai, o moștenire de la Careianul emigrat.

Într-atât i s-a urcat la cap îmbuibarea încât  își permite să dea lecții de comportament careienilor, evident cu clasicele sale greșeli și expresii de mahala gen …,,miștocăreală,,.

Ia priviți ce exprimare are  Szasz Lorand, unicul deținător al blogului Opinie de Carei….

Acesta este unul din cei doi consilieri personali ai primarului Kovacs Eugen. Vă dați seama ce  consiliere poate oferi acest personaj venit la Primăria Carei după ce  a făcut dovada competenței sale  la cotidianul sătmărean cu serialul  ,,Împușcă-l pe Castorică,, și unde practica la scară largă șantajul. Nu puțini careieni au simțit pe pielea lor metodele propagandistului plătit  atunci de greii din partidul pe care îl deservea.

După modelul preluat de la artistul Koter și Szasz   face referire la alte zone folclorice din țară ca exemplu negativ.

Într-un text plin de greșeli reușește și acum să îngrămădească mai multe minciuni decât litere. Nu știe cum se scrie corect cuvântul  ,,surprinzător,, și nici  ,,demonstrat,,. Nu știe că ,,joc,,  nu e similar cu ,,jos,, și  crede că dacă el nu e capabil să dețină decât  un blog toți se limitează la putințele lui.

Szasz  se screme să stoarcă ceva lacrimi prin apelul la decență ( deși nu are această noțiune) dar despre respectul pentru adevăr, pentru informarea corectă și reală…NIMIC.

Buletin de Carei este mereu raportat  pe Facebook în speranța că informațiile nu vor ajunge la prea multă lume. De ce atâta efort pentru ascunderea unor informații ce au la bază practic documente oficiale din Primăria Carei  și de ce atâta deranj pentru persoana mea din moment ce se consideră că nu am dreptate?

De fapt deranjează faptul că nu se pot oferi argumente pentru a combate articolele din Buletin de Carei și atunci propagandiștii de partid deghizați în jurnaliști de casă, pardon, consilieri ai primarului,  recurg la ce știu mai bine…să înjure, să jignească , să amenințe, să denigreze….Și totul pe banii mei, pentru că și Szasz și alți scribi indecenți din Primăria Carei sunt plătiți din banul public la care contribui și ca persoană fizică dar  și ca persoană juridică.

TOT CE SE COLECTEAZĂ ca taxe și impozite la bugetul local nu ajunge pentru a acoperi cheltuielile  de la capitolul Autorități Publice( aparatul primarului având 88 de angajați din care fac parte  și trubadurii de casă).

Și dacă tot are în mână pâinea și cuțitul, primarul și-a angajat  scribi pentru a-l lăuda că își îndeplinește sarcinile din fișa postului.  E ca și cum am mulțumi unui bancomat pentru că ne dă bani când introducem cardul nostru.

Aștept o explicație pentru faptul că au fost  recepționate lucrări la proiecte cu finanțare nerambursabilă dar  fără a fi terminate. Castelul este un exemplu. Reamenajare strada 1 Decembrie 1918 alt exemplu. Mai sunt. Adevărul trebuie prezentat careienilor  din moment ce aceștia asigură salariile scribilor angajați.

Bloggerul Szasz, plătit din bani publici la Primăria Carei, postează pe pagina sa în timpul programului fără nici cea mai mică jenă. Că doar e finul șefului, al primarului evazionist.  Așa se  procedează la Primăria Carei atunci când e vorba de finul primarului.

Legat de campania electorală, chiar primarul e recunoscut că există doar o persoană care reprezintă opoziția. Doar  o persoană a rămas imună la favorurile sale.

Păcăliciul Careiului repetă ca o placă stricată că Buletin de Carei e blog dar nu poate oferi nimic concret în sprijinul afirmațiilor sale. Așa cum apare la Opinie de Carei faptul că e blog…

Minciuna are picioare scurte și e rușinos să nu acorzi un minim de respect cititorilor care au dreptul la informații reale, documentate.

Daniela Ciută

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/ambasadorul-germaniei-la-bucuresti-primit-la-carei.html

Lasati un comentariu