Când se va monta cortul pentru dezinfecție, sterilizare și decontaminare la Carei?

• publicat la: 21 aprilie 2020
Când se va monta cortul pentru dezinfecție, sterilizare și decontaminare  la Carei?

De câte zile este nevoie pentru a se monta  un cort pentru dezinfecție și decontaminare?

Ne aflăm în plină pandemie de coronavirus când contează fiecare acțiune de protejare împotriva răspândirii virusului buclucaș.

În data de 9 aprilie se anunța cu surle și trâmbițe că va sosi la Carei un cort pentru dezinfecție și decontaminare urmare a unor importante donații.

Pe pagina Primăriei Carei nu a fost postat acest anunț deși era vorba despre o donație pentru Spitalul suport Covid 19 Carei.  Consilierii primarului sunt ocupați cu propaganda de partid, cu campania electorală pentru șeful lor, evident pe bani publici.

Apar  în schimb toate notificările despre consilierii UDMR sau cei apropiați lor de parcă ne-am afla  în plină campanie electorală și nu în plină pandemie. Grija pentru  păstrarea funcțiilor politice e mai mare decât cea pentru  comunitate în Carei. Mai mult, consilierul primarului Kovacs, finul său,  incită împotriva celor care iau atitudine pentru respectarea prevederilor Ordonanței Militare privind regimul de deplasare.

A văzut cineva unde a fost montat acest cort …sau dacă a fost  montat pentru a proteja personalul medical aflat în prima linie dar nu numai?

https://www.buletindecarei.ro/2020/04/un-cort-de-dezinfectiesterilizare-si-decontaminare-va-ajunge-si-la-spitalul-suport-carei.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu