Și Megyeri Tamas Robert scrie despre Daniela Ciută după ce s-a aflat de intențiile UDMR

• publicat la: 30 aprilie 2020
Și Megyeri Tamas Robert  scrie despre Daniela Ciută după ce s-a aflat de intențiile UDMR

Supărați pe președintele Klaus Iohannis, consilierii primarului evazionist, președinte al UDMR Carei, se răzbună pe Buletin de Carei și Daniela Ciută.

Megyeri Tamas Robert a făcut o adevărată pasiune pentru administratorul Buletin de Carei, Daniela Ciută.  Este un vrednic  urmăritor, mai ceva ca securiștii lui Ceaușescu care trebuiau să dea socoteală despre cine ce scrie, despre cine scrie și unde ajung materialele. Apucăturile de securoid le-a asezonat cu cele de  smulgător de buruieni de care este tare mândru după cum se poate vedea și din imagine.

Postarea  Buletin de Carei despre solicitarea UDMR pentru introducerea limbii maghiare ca limbă oficială în instituțiile din România nu  le-a picat bine celor din conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei. În consecință,  și consilierul de limbă maghiară angajat la cabinetul primarului și plătit din bani publici se dă de ceasul morții pentru că a aflat toată țara  solicitarea amintită precum și despre cererea de autonomie a așa zisului ținut secuiesc, zonă în care  nu există nici o mie de secui potrivit ultimului recensământ. Nu se știe cine de la cine a luat materialul despre Buletin de Carei, Daniela Ciută și comentatori dar cert este că amândoi consilierii primarului evazionist, plătiți din banii careienilor, au postat pe blogul lor același lucru. Ce ar fi cei doi fără miile de lei plătiți lunar de către  Primăria Carei?

Plătim din banii noștri propagandiști ai  primarului evazionist  Kovacs care  denigrează românii care nu vor să renunțe la integritatea teritorială a României și  care nu acceptă altă limbă oficială decât limba română. Și vorbim despre România!

Șeful direct al lui Megyeri, și la primărie și la UDMR, a afirmat fără să clipească ,,nu provocați maghiarii,, atunci când am cerut aprobare pentru amplasare de catarg cu drapel românesc pe domeniul public.

Angajatul cu apucături de golan necivilizat vrea să candideze chiar  pentru scaunul de primar din Căpleni, acolo unde domiciliază. Vă dați seama ce exemplu oferă atât ca  și candidat de primar cât și ca părinte prin exprimările sale la adresa  unei persoane care nu renunță la dreptul său la liberă exprimare. Grupul de la conducerea Careiului  nu este obișnuit ca cineva să aibă altă atitudine  decât cea  de supus  la adresa directivelor lor.  Buletin de Carei vă recomandă să începeți să vă obișnuiți  și cu alte opinii decât cele de susținător necondiționat a directivelor emise.

Recomandăm primarului evazionist Kovacs să manifeste respect față de banii colectați din taxele  și impozitele noastre  din care își plătește cei doi consilieri doar pentru a manipula opinia publică și a ne denigra fără niciun argument concret.

Respectați țara în care trăiți alături de poporul român și de alte naționalități, respectați limba oficială și respectați românii dacă vreți la rândul vostru să fiți respectați!

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Cornelia la 1 mai 2020 - 07:37

Greşeşti, fato’! Nu trãim alãturi, trãim aici. Gena superioritãții ne vrea alãturi, aia cu vechi stapâni….dar nu ti reuşeşte.

de Buletin de Carei la 1 mai 2020 - 09:23

Buna dimineata Richarda,
,,Iar noi locului ne ţinem,
Cum am fost aşa rămânem:
Marea şi cu râurile,
Lumea cu pustiurile,
Luna şi cu soarele,
Codrul cu izvoarele,,…Mihai Eminescu, care are bust si in Carei.

Lasati un comentariu