Spitalul din Suceava decontaminat de trupele speciale ale Ministerului Apărării Naționale

• publicat la: 3 aprilie 2020
Spitalul din Suceava decontaminat de trupele speciale ale  Ministerului Apărării Naționale

Spitalul Județean din Suceva este decontaminat de către militarii Batalionului 202 Apărare CBRN  care vor continua apoi cu dezinfectarea străzilor din municipiul Suceava.

,,În războiul acesta toți avem arme, pentru că toți putem lupta cu ceva. Fiecare poate ajuta după pregătirea și posibilitățile lui.

În timp ce colegii noștri de la Forțele Aeriene aduc în țară materiale sanitare, Batalionul 1 CIMIC ajută populația prin distribuirea de pachete de alimente, la Constanța se ridică al doilea spital ROL 2 (și exemplele pot continua), noi, Batalionul 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) “General Gheorghe Teleman”, vom decontamina spitalul de la Suceava, terenul din jurul lui și căile rutiere, cu ajutorul tehnicii din dotare și vom monta un echipament de decontaminare a personalului la intrarea în tură și la ieșire. Vom continua apoi cu decontaminarea și dezinfectarea căilor rutiere din municipiul Suceava.

Cu toții putem ajuta cumva.
Mulțumim tuturor românilor care au înțeles cât de important este să respectăm măsurile de limitare a răspândirii virusului,,…sergent major Cătălin Cârlescu.

Pe pagina Ministerului Apărării Naționale apar și imagini de la această acțiune.

Lasati un comentariu