Disperarea analfabetului funcțional angajat la Primăria Carei

• publicat la: 13 septembrie 2020
Disperarea analfabetului funcțional angajat la Primăria Carei

Analfabetul funcțional angajat la Primăria Carei știe că locul său de muncă depinde de politic, de cât de mult poate minți și manipula  în favoare angajatorului și a nănașului său, primarul evazionist cu acte în regulă. Așa că atacă din nou în stilul  ,,împușcă-l pe castorică,,. Disperarea de a nu rămâne pe drumuri dacă angajatorul și nănașul său nu câștigă alegerile ca primar îl face să nu mai poată raționa.

Blogul său a devenit o mocirlă în care se scaldă toți cei care nu vor informații reale sau care se înghesuie să se gudure pe lângă primar în speranța ciugulirii unor firimituri de la masa acestuia. Primăria Carei plătește bani grei pentru a se ascunde discriminarea și abuzurile practicate. Consilierul Ilie Ciută a câștigat deja 2 procese împotriva abuzurilor practicate de Primăria Carei. Nu degeaba s-au pus tunurile asupra sa.

Nerealizat pe plan profesional, analfabetul funcțional angajat la Primăria Carei trebuie să se ocupe de cules date critice din media pentru a face  apoi rapoarte nănașului primar. Acum se ocupă și de consiliat  minori împotriva celor ce au descoperit acțiunea de  la catargul cu drapel românesc de lângă bustul lui Avram Iancu. Și Stalin ar fi invidios pe ce se petrece la Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu