Careianul Vasile Bâlc luptă pentru viața sa. Cine vrea să fie voluntar pentru strângere de fonduri?

• publicat la: 15 iunie 2020
Careianul Vasile Bâlc luptă pentru viața sa. Cine vrea să fie voluntar  pentru strângere de fonduri?
Cu siguranța ați auzit de cazul careianului Vasile Bâlc de 27 de ani. A făcut  parte din echipa de atletism coordonată de profesorul Ioan Mărneanu. După terminarea  studiilor a  activat ca și kinetoterapeut la Fundatia Mihai Neșu. După ce a ajutat sute de copii cu dizabilități din toată țara să se recupereze, acum el are nevoie de ajutor.
A fost depistat  cu  leucemie si are nevoie de aproximativ 130-150.000 euro pentru un tratament adecvat în străinătate.(transplant de măduvă).
Momentan, urmează un  tratament de chimioterapie necesar pentru realizarea transplantului în care donor va fi sora lui.
Cel care este implicat în această strângere de fonduri este Marius Bucureștean. Acesta dorește să se deplaseze în toată zona Carei cu urne mobile sigilate dar pentru acest demers este nevoie de mai mulți  voluntari.
Marius  Bucureștean lansează  pe această cale un apel către cei care pot și doresc să se implice. Mâine, 16 iunie, de la ora 18,00  la terasa Times Coffee va avea loc o primă întâlnire pentru a întocmi un program de strângere de fonduri prevăzut  pe data de 20.06.2020.
,,Să nu uităm, mâine putem fi oricare în locul lui Vasile…dar din dar se face rai!!!,, scrie Marius Bucureștean în solicitarea adresată redacției Buletin de Carei.
.
DONAȚII

Conturile în care puteti dona sunt:

Banca Transilvania

Cont curent Ron: RO80BTRLRONCRT0344093301 – titular Vasile Bâlc

Cont curent Eur: RO30BTRLEURCRT0344093301 – titular Vasile Bâlc

comentarii

de Glasul Realitatii la 21 iunie 2020 - 21:23

Oarecum bogatii,multimiliardarii orasului si al judetului o sa puna mana in buzunar pt.salvarea acestui vieti,ca sa nu ajungem acolo ca si in cazul micutului Noel ca a trebuit aproape UN AN pt ca sa fie stransa Suma exacta(dar inca se mai doneaza)…daca si in cazul asta asteptam un an nu va fi PREA TARZIU!!!

Lasati un comentariu