Vasile Bâlc a pierdut lupta cu viața. În veci pomenirea lui!

• publicat la: 6 iulie 2020
Vasile Bâlc a pierdut lupta cu viața. În veci pomenirea lui!

Vasile Bâlc, sufletul nobil care oferea ajutorul său celor aflați în necaz, a pierdut azi lupta cu viața. In ultimele zile Vasile se confrunta cu o pneumonie si ceva complicații. Era foarte slăbit după cura de chimioterapie. De dimineață a intrat în comă iar acum câteva ore s-a anunțat decesul lui.

,,Vasile cutezătorul, creativul, colegul si prietenul nostru, Vasile cel plin de viață, care era mereu atât de dornic să cunoască lumea, să călătorească, Vasile cel sensibil, asa cum l-am cunoscut noi, cu multa dragoste pentru copii, Vasile ne priveste acum de sus, din înălțimi, vede de-acolo locuri pe care nu a apucat să le vadă. Vasile e un suflet frumos, asa l-am cunoscut, un om vesel, darnic, puternic, care a vrut să lupte până în ultima clipă pentru viata. Ne-a dat o lectie de viață.
Stim că de acolo de sus va fi cu noi, cu toti cei ai fundatiei, cu toti cei dragi ai lui, în toate locurile în care a fost si pe care ar mai fi vrut să le vadă.
Vasile, ne bucuram ca te-am cunoscut, ca ne-a intalnit Dumnezeu! Te-am indragit maxim.  Iti multumim pentru tot. Dumnezeu sa te primeasca in Rai! Vei fi pentru totdeauna în sufletele noastre.
Vasile a plecat în urmă cu câteva minute dintre noi. Vă multumim pentru toate gândurile bune.
Cu ochii lui buni, lipsit de durere, ne va privi de sus,, scrie Mihai Neșu pe pagina fundației.

Vasile a fost un atlet de mare valoare, legitimat la CSS Carei, care a reprezentat cu cinste clubul și orașul Carei la Campionatele Naționale de Atletism- probe combinate.

Odihnă veșnică! În veci pomenirea lui!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu