Accident spre Tiream

• publicat la: 21 august 2020
Accident spre Tiream

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 20 august a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 20 august a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 41 000 de lei.

Totodată polițiștii rutieri au dispus reținerea a 13 permise de conducere. 

 

Accidente rutiere cercetate de polițiști

La data de 20 august a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 108M, între localitățile Carei și Tiream, a avut loc un accident rutier.

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din Tiream, conducând o motocicletă din direcția localității Carei spre Tiream, pe fondul vitezei neadaptate în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers, după care s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a tânărului, de 21 de ani.

.

Ieri 20 august a.c., în jurul orei 15.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Botizului, din municipiul Satu Mare a avut loc un accident rutier.

În urma cercetării efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 50 de ani, din Turț, aflându-se la volanul unui autoturism având direcția de mers spre comuna Botiz, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat, de 42 de ani, din Agriș, care în calitate de pieton era angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, accidentându-l.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri prezentate cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasati un comentariu