Duhnește tot Careiul. Primarul își trimite consilierul să adune semnături

• publicat la: 9 august 2020
Duhnește tot Careiul. Primarul își trimite consilierul să adune semnături

Municipiul Carei duhnește! Știm că o parte însemnată de duhoare vine după ce deschid gura scribii mercenari ai primarului dar  lăsând la  o parte această variantă avem parte seară de seară și noapte de noapte de  porția de duhoare.

Municipiul Carei se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită. De mai mult de 1  an de zile orașul este sufocat de  o duhoare ce provine de la o depozitare defectuoasă a unor deșeuri animaliere fără ca Primăria Carei să intervină.

Plângerile curg din partea cetățenilor dar  conducerea primăriei a găsit abia acum de cuviință să intensifice căutările de soluții, știut  fiind că  ne aflăm în prag de alegeri locale.  Obrăznicia conducerii Primăriei Carei a mers până la a solicita semnături din partea careienilor pentru stoparea mirosului de parcă nu în atribuțiile conducerii ar intra preocuparea pentru asigurarea unui confort comunității care le asigură veniturile din Primărie. Semnăturile se strâng în centrul orașului sub directa supraveghere a consilierului personal al primarului care verifică și cărțile de identitate ale cetățenilor dar și a șefului de la serviciul de salubrizare din Primăria Carei.

Să fie nevoie de semnături și pentru alte scopuri sau se vrea doar  o cosmetizare a imaginii din ce în ce mai șifonate de administrației locale?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu