Duhoarea a pus stăpânire pe municipiul Carei iar primarul vrea s-o sperie cu semnături de la careieni

• publicat la: 7 august 2020
Duhoarea a pus stăpânire pe municipiul Carei iar primarul vrea s-o sperie cu semnături de la careieni

Deși primarul a afirmat  la întrunirea cu instituțiile de mediu din incinta Primăriei Carei că va face o plângere penală pentru abuz în serviciu la adresa reprezentanților instituțiilor cu atribuții în domeniu care de mai bine de un an își pasează reciproc responsabilitatea privind înlăturarea sursei mirosului pestilențial, în centrul orașului continuă campania  de strângere de semnături.

Unde ajung oare aceste semnături acum, în plină campanie de strângere de semnături pentru depunerea dosarelor candidaților la alegerile locale? Pentru ce anume se folosesc?

Primarul se face vinovat  și de desconsiderarea careienilor  deoarece spune că solicită semnături de la cei deranjați de mirosul greu de parcă ar exista cineva care să nu fie deranjat! Curat-muradar cum ar spune conu Caragiale.

Este  o formă mascată de campanie electorală toată această strângere de semnături sub atenta supraveghere a consilierului personal al primarului și președintelui UDMR Carei?

În tot acest timp DUHOAREA s-a făcut stăpână pe oraș fără ca agentul economic vinovat să fie întrebat de existența autorizației de funcționare de către Poliția Locală din subordinea Primăriei Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu