Duhoarea îl învinge pe primarul evazionist din Carei

• publicat la: 10 august 2020
Duhoarea îl învinge pe primarul evazionist din Carei

După ce și-a bătut joc de un oraș întreg cu atitudinea sa dictatorială, evazionistul Kovacs a fost învins de duhoare, un factor pe care nu îl poate controla așa cum este el obișnuit. Afirmă că  ,, sursa mirosurilor pestilențiale  au ajuns să terorizeze locuitorii întregului municipiu Carei,, dar el cere semnături de la careieni de parcă nu ar avea în Fișa postului grija față de comunitate.

Deși duhoarea persistă încă de anul trecut din primăvară, Kovacs  a luat atitudine doar în momentul în care ne apropiem de alegerile locale. A ieșit cu declarații pe această temă în ultima lună cât nu a ieșit în 3 ani de zile. Unele sunt de-a dreptul emoționante dacă nu am cunoaște realitatea. Disperat că va pierde la capitolul imagine și va pune  în pericol  unicul său loc de muncă din primărie, primarul evazionist lansează o campanie de strângere de semnături taman în perioada în care se adună liste de susținere pentru înscrierea la Biroul Electoral.

Din anul 2008 avem  un primar evazionist cu acte în regulă care se ferește de dialogul cu cetățenii orașului și în consecință nu există niciun program de audiențe  stabilit la Primăria Carei. Kovacs și-a permis să lase fără drepturile salariale cuvenite o familie cu situație financiară precară doar pentru că nu face parte din grupul de fani ai lui. ITM a confirmat faptul că drepturile salariale se cuvin în mod legal.

Cele confirmate de ITM Satu Mare sunt realități documentate, adrese oficiale spre deosebire de scenariile pe care se încearcă a ni se servi de primarul evazionist prin propagandiștii lui plătiți din banul public al careienilor și nu din buzunarul personal.

După ce 1 an și jumătate au șomat în privința inițierii de acțiuni pentru stoparea mirosului, primarul și vicepriamrul au inițiat astăzi întâlniri la sediul Primăriei cu unii agenți economici importanți.

,,În urma discuțiilor, a reieșit că Ardealul SA depozitează un amestec de apă și ulei în iazurile amenajate la fosta staţie de epurare a fabricii de zahăr și nu mucilagiu. Ardealul SA are încheiat un contract cu societatea SANARA, care preia și se ocupă de neutralizarea deșeurilor depozitate.
Primarul Eugen Kovacs a declarat că nu este datoria conducerii Primăriei Carei să identifice sursa poluării olfactive, nefiind abilitată în acest sens. Din cauza acestor scenarii apărute în spațiul public, Ardealul SA se poate aștepta la un control din partea instituțiilor de protecția mediului, a mai atras atenția primarul Kovacs.
Și cu această ocazie, primarul Careiului a afirmat ferm că administrația locală nu are nimic cu nicio firmă, nu vrea să oblige niciun agent economic să își închidă porțile, însă va face toate demersurile necesare pentru eliminarea sursei/surselor mirosurilor pestilențiale care au ajuns să terorizeze locuitorii întregului municipiu Carei,, sunt declarațiile apărute pe pagina Primăriei Carei.

Mai rămâne să ne comunice că trebuie să mergem la Primărie să prestăm ca iobagii norme stabilite iar el să încaseze veniturile de demnitar și apoi pensia specială.

Rușine adminsitrației Kovacs-Keizer-Beko pentru modul în care nu se preocupă de comunitate! Avem mirosuri pestilențiale, țânțari pe alese și focare de șobolani la blocurile locuințe sociale iar ei ne spun că totul e frumos în oraș.

Buletin de Carei

comentarii

de Septico la 12 august 2020 - 06:08

La Urziceni la sapa mai este loc.Tot inainte Grosscarol-Osstereich 2022!!!

Lasati un comentariu