Ia uitați pe cine plătim cu bani publici la Carei!

• publicat la: 5 august 2020
Ia uitați pe cine plătim cu bani publici la Carei!

Frica de postarea de  informații reale despre ce se petrece în Primăria Carei ajunge la paroxism.  Se pare că nu i-a picat bine Păcăliciului Careiului prezența aparatului de fotografiat al Buletin de Carei. Ce puneau la cale cei din primăria Carei la strângerea de semnături pentru a scuti primarul de a interveni ca  un profesionist de au fost așa deranjați de  presa indepedentă? Bloggerul Szasz a dat din nou drumul minciunilor lui puturoase sfidând careienii. La câte mii de lei încasează lunar  din bugetul careian nu e capabil să își cumpere  un domeniu dacă tot își minte cititorii că e companie de știri…de fapt, doar pe cei neinformați.

Nu doar aerul duhnește a dejecții la Carei. Consilierul primarului evazionist Kovacs Eugen, dovedit de instanță ca mincinos și denigrator, se smiorcăia ieri pe blogul său pentru că a văzut aparatul de fotografiat al Buletin de Carei la manipularea careienilor de către șeful și nănașul său, primar și președinte al UDMR Carei.

Tot supărați sunteți după de ați pierdut procesul de la Curtea de Apel Oradea? Când dați banii înapoi la bugetul local din scutirea ilegală a asociației Equus de la plata  impozitelor?

Priviți cum studiază consilierul primarului cărțile de identitate ale celor  păcăliți să vină se dea cu pixul pe tabelele pregătite de Primăria Carei.

Priviți mai sus pentru ce plătim un consilier al primarului municipiului Carei.

Legea Mirosului este în vigoare așa că primarul e cel care poate lua direct măsuri pentru înlăturarea sursei care produce duhoarea din oraș. Din moment ce  nu dorește să ia măsuri în mod direct  și implică careienii în atribuțiile sale de primar înseamnă că e vorba de  alte interese care nu au nimic  de a face cu binele comunității. Nu degeaba se asmute Păcăliciul Careiului  împotriva celor care le demască interesele de grup.

 

Municipiul Carei asigură salarii  foarte mari unor persoane care nu au nicio specializare, pe care nu îi recomandă nicio realizare pe plan profesional.

Primarul evazionist a întocmit Fișa Postului pentru două astfel de persoane. Una se ocupă cu promovarea imaginii angajaților maghiari din Primăria Carei și a consilierilor de la UDMR iar altul cu stigmatizarea celor cu spirit civic și care nu pot fi șantajați.

Specialiștii cu realizări în domeniul lor nu au loc în Primăria Carei pentru că a fost căpușată de gineri, cumetrii și grupuri de interese.

Vrem aer curat și în casele noastre  și în Primăria Carei!

 

comentarii

de Farcau Doina la 6 august 2020 - 13:30

Multumesc Buletin de Carei pentru informatii!Am impresia ca sunt dintr-un film de groaza….

Lasati un comentariu