Tinerii au venit la Carei pentru comemorarea victimelor Dictatului de la Viena

• publicat la: 2 septembrie 2020
Tinerii au venit la Carei pentru comemorarea victimelor Dictatului de la Viena

Tinerii au venit la comemorarea victimelor Dictatului de la Viena…copiii, nepoții și strănepoții refugiaților și expulzaților din 1940 s-au adunat în fața Monumentului de la Carei pentru o se ruga, a vărsa o lacrimă și a pune pe note suferința acelor vremuri de ocupație. Cinste lor!

Duminică, 30 august 2020, a avut loc la Carei marcarea a 80 de ani de la Dictatul de la Viena care a avut  consecințe dramatice pentru românii din partea de Nord Vest a Transilvaniei.

Avem datoria de a face cunoscută generațiilor viitoare istoria noastră din moment ce nu este consemnată în manualele școlare.

GALERIE FOTO

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/08/parastas-lacrimi-si-cantece-patriotice-pentru-romanii-refugiati-si-expulzati-in-1940.html

comentarii

de Popescu la 4 septembrie 2020 - 17:34

Toți românii din Carei indiferent de simpatiile sau antipatiile pe care le au trebuie să voteze cu dn.Ciuta.Asa fac și ungurii cu toate că nu toți îl simpatizează pe Covaci.Numai așa noi românii ne vom cîștiga respectul.Trebuie sa avem in CL un om cu cît mai multe voturi care știe administrație și poate contracara UDMR.

Lasati un comentariu