Vrem condiții decente de viață și pe strada Nicolae Iorga din Carei. VIDEO

• publicat la: 15 septembrie 2020
Vrem condiții decente de viață și pe strada Nicolae Iorga din Carei. VIDEO

Aflat în vizită de lucru la Carei, care de fapt aducea mai mult a campanie, președintele  Consiliului Județean și al UDMR, Pataki Csaba a făcut referire la standardul ridicat de viață de la Carei.

Buletin de Carei îi comunică pe această cale că standardele careienilor  sunt total diferite de ale domnului președinte Pataki.

Dacă imaginile de mai jos reprezintă un standard ridicat de viață pentru domnul Pataki și pentru primarul evazionist Kovacs, le atragem atenția că lumea  nu a rămas ancorată în evul mediu așa cum le place lor să creadă. Adică la casele lor  se fac lucrări de calitate și mentenanță iar la cei care plătesc impozite li se servesc condiții ca cele ce apar în înregistrare.  Oameni mici care se vor mari!

.

Vrem condiții decente de viață și la Carei pentru că plătim taxe și impozite spre deosebire de primarul Kovacs.

Buletin de Carei

comentarii

de Marchiș Raul la 15 septembrie 2020 - 14:41

Același lucru e valabil și pentru strada Piața Avram Iancu. Începând din fața sediului Digi și până la trecerea de pietoni spre parc, toată strada arată jalnic. Asfaltul peticit în n locuri, deși e una dintre cele mai circulate străzi din oraș, trec mii de oamni zilnic. Pe lângă faptul că a fost îngustat trotuarul acesta arată sub orice critică. Mamele cu cărucioarele se chinuie efectiv să treacă hop-urile care le au în față! Ți-e mai mare rușinea să ieși cu un musafir în oraș și să-l duci pe acolo!

Lasati un comentariu