Au tăiat și ultimul tei din fața Liceului Iuliu Maniu din Carei

• publicat la: 20 octombrie 2020
Au tăiat și ultimul tei din fața Liceului  Iuliu Maniu din Carei

Probabil nu au socotit bine  și nu le-a ajuns masa  lemnoasă de ,,esență tei,,  așa că au revenit și au tăiat și ultimul tei din fața Liceului tehnologic Iuliu Maniu Carei. Mulțumim cititorilor pentru imaginile trimise.

În loc să ofere explicații legate de tăierile de arbori și de destinația concretă a masei lemnoase  tăiate de pe domeniul public, primarul evazionist Kovacs se preocupă de fițele drujbașilor angajați la Primăria Carei care sunt deranjați de faptul că Buletin de Carei a făcut fotografii în timpul tăierilor. Amenințările lor nu doar că nu și-au atins scopul ci au demonstrat că au de fapt ceva de ascuns prin aceste tăieri din moment ce sunt atât de deranjați de semnalările noastre.

Astăzi, 20 octombrie 2020, au fost tăiați ultimii arbori de pe strada Iuliu Maniu Carei. Din fața Grădiniței nr.3, a liceului Iuliu Maniu și a liceului romano catolic Calasantius. Nici din greșeală nu s-au atins de cei doi tuia  semiuscați care acoperă bustul lui Simion Bărnuțiu.

.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/10/se-taie-arborii-din-fata-liceului-tehnologic-iuliu-maniu-din-carei-liber-la-taieri-dupa-campania-electorala.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/10/asa-se-ascunde-la-carei-bustul-lui-simion-barnutiu.html

Lasati un comentariu