Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare s-a sesizat în privința drapelului național degradat de la Ianculești

• publicat la: 1 octombrie 2020
Inspectoratul Județean de Poliție  Satu Mare s-a sesizat în privința drapelului național degradat de la Ianculești

Inspectoratul Județean de Poliție  Satu Mare s-a sesizat în urma semnalărilor Buletin de Carei privind drapelul național aflat în stare avansată de degradare cu flutura pe catargul din satul Ianculești, pe domeniul public.

Administratorul societății ce editează Buletin de Carei a fost chemat ieri să dea  o declarație la sediul Poliției Municipale Carei privind situația de pe domeniul public din satul Ianculești referitoare la menținerea drapelului național degradat.  Așteptăm să se comunice și sancțiunile aplicate celor responsabili cu resepctarea simbolurilor naționale de pe domeniul public din satul Ianculești.  Potrivit celor scrise de consilierul personal al primarului evazionist Kovacs, există un reprezentant sătesc la Ianculești în persoana președintelui PSD Carei și Satu Mare. Până să ajungă drapelul național la acest nivel de degradare au trecut multe luni în care nu s-a intervenit.

Urmare a numeroaselor semnalări ale Buletin de Carei privind drapelul național degradat de pe catargul din mijlocul satului, acesta a fost schimbat la data de 24 septembrie 2020.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/drapel-nou-la-ianculesti.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/12/sfintire-de-steag-la-ianculesti-si-impartire-de-cadouri-pentru-copii.html

Lasati un comentariu