Legătura dintre polițiștii sifonari obedienți și consilierul analfabet funcțional Szasz al primarului evazionist Kovacs

• publicat la: 24 noiembrie 2020
Legătura dintre polițiștii sifonari obedienți și consilierul analfabet funcțional Szasz al primarului evazionist Kovacs

Analfabetul funcțional și agramat Szasz, consilier personal al primarului evazionist cu acte în regulă Kovacs, confirmă că există o legătură între el și unul sau mai mulți polițiști din cadrul IPJ Satu Mare prin materialul postat pe blogul său.

Proverbul românesc  ,, prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul,,  îi vine ca o mănușă.

Analfabetul funcțional Szasz dovedește că e analfabet funcțional și pune semnul egal între plângere penală și sesizare.

…………………………………………………..

Priviți stilul agramat în care Szasz mutilează limba română. Priviți cum recunoaște legătura sa cu polițistul sifonar și obedient.

,,Toți polițiștii careieni au fost declarați nevinovați în urma anchetei …,, e o informație care nu face obiectul niciunui comunicat  deci sifonarul obedient a colaborat cu Szasz. Iar despre anchetele interne nu e cazul să dezvoltăm.

…..

Acesta face referire la corespondența dintre redacția Buletin de Carei și Inspectoratul de Poliție.

Doar un polițist sifonar și obedient putea transmite corespondența la consilierul analfabet funcțional  Szasz.

Dovada că nu e mai breaz unul decât altul e că se face referire în mâzgălelile  lui Szasz la o plângere penală iar eu am făcut plângere penală doar atunci când am fost amenințată cu moartea în februarie 2020.

De acea plângere penală transmisă Poliției Muncipale Carei de Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei nu s-a mai ocupat NICIUNUL  dintre polițiștii careieni din februarie  încoace, comandantul Lăpuște afimând într-o convorbire telefonică că …,,sunt toți ocupați,,. Cu siguranță că așteaptă ca să se prescrie termenul, altfel nu se explică totala desconsiderare a cercetării.

Sesizările transmise Inspectoratului de  Poliție au fost catalogate de analfabetul funcțional ca fiind  plângeri penale doar de dragul senzaționalului și al manipulării opinie  publice  în disperare de cauză și de recuperare din diferența de peste 3.200 de aprecieri.

Blogul Opinie de Carei este recunoscut pentru știrile false, fake news, aruncate pe piață la comanda celor care îl plătesc generos. Lipsa documentelor oficiale care să susțină minciunile sale confirmă doar că e specialist în fake news. Szasz e măcinat de complexe și frustrări pentru că e ratat pe plan profesional și  depinde de banul public și de politicieni în timp ce alții au realizări notorii pe plan profesional.

Gruparea mafiotă de-a dreptul care a pus stăpânire pe oraș este clar deranjată de materialele apărute în Buletin de Carei și susținute de documente oficiale și de procese câștigate în instanță.

Pe  adresa mea a fost depusă plângere penală de către consiliera  UDMR Eva Mărginean, avocat de meserie, dar în cadrul procesului de la Judecătoria Carei am reușit să dovedesc inginerește falsitatea acuzațiilor sale, evident cu acte în regulă, așa că a pierdut cu brio.

Am scris  și voi scrie  în continuare despre neregulile flagrante din cadrul administrației Kovacs -Keizer chiar dacă aceștia au angajat un scrib pentru a  mă linșa mediatic. Am organizat și voi organiza în continuare activități culturale românești, voi milita în continuare  împotriva discriminării și a îngropării istoriei locale românești.

Sunt careiancă get-beget și nu vă permit să vă bateți joc  de orașul meu!

Atât Szasz cât și angajatorul său Kovacs sunt ratați pe plan profesional dar au acces la robinetul cu bani publici și astfel cred că pot face ei legea  în Carei.

Daniela Ciută

 

 

Lasati un comentariu