Atitudine și nu prea din partea unui candidat sătmărean la Camera Deputaților ce se vrea patriot

• publicat la: 2 decembrie 2020
Atitudine și nu prea din partea unui candidat sătmărean la Camera Deputaților ce se vrea patriot

Semnalările redacției Buletin de Carei față de nearborarea steagurilor naționale de Ziua României nu au rămas neobservate. Ba chiar au fost preluate de un candidat la alegerile parlamentare cu tot cu imagini, evident fără a menționa sursa. Deja crede că a câștigat și i se cuvine orice. Curios că nu a observat deloc acest aspect dacă tot e sătmărean. Și mai curios că ia atitudine doar pe Facebook și nu specifică ce adrese oficiale a făcut pentru a semnala situația de la Satu Mare.

Dacă observa din timp că nu există arborate steaguri și avea curajul să ia atitudine înainte de semnalările noastre mai că îl credeam că e patriot. Dar e mai simplu să pui ,mouse-ul,, pe imagini și din locul călduț să trântești două rânduri dacă tot ai văzut că are impact materialul Buletin de Carei. Prima imagine e de la semnalarea dlui Strâmb iar a doua imagine e de la Buletin de Carei. Atitudinea e de înțeles  pentru cineva care își face publicitate pe paginile celor cu colaborări cu primăria exclusiv UDMR Carei.

De ce nu specificați că nici anul trecut  nu au fost arborate steagurile naționale de Ziua României la Satu Mare? Câți consilieri PSD au luat atitudine pentru situația de la Satu Mare? Ați intervenit la colegii de partid aflați în funcții ,,la capitală,,?

Să adăugăm la ,,monstruoasa coaliție,, toate partidele care nu au luat atitudine și tac chitic.

 

 

A fost nevoie de intervenția noastră pentru a observa că în municipiul Satu Mare nu există arborate steaguri de Ziua Națională? Prima noastră semnalare datează din 30 noiembrie iar a doua chiar de 1 Decembrie.

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/fara-steaguri-tricolore-in-municipiul-satu-mare-in-ajun-de-ziua-nationala.html

Candidații care vor să pozeze în patrioți pot  intervenit pentru iluminarea bustului Eroului Național Avram Iancu din centrul orașului, bust  neiluminat deloc.  Sau pentru degajarea Monumentului Ostașului Român de perdeaua de tuia sau pentru a susține reabilitarea Căminului Cultural din satul românesc Ianculești de sub pulpana UDMR Carei.

Mai mult curaj domnilor dacă nu vreți să vă acuzăm de blat cu UDMR.  Trebuie să convingeți electoratul de bune intenții dacă tot  cereți voturi.

Buletin de Carei

P.S.

Vă rugăm să corectați scrierea cuvântului ROMÂNI din ultima urare.

 

Lasati un comentariu