AUR anunță că nu va face alianță cu nicio formațiune politică

• publicat la: 6 decembrie 2020
AUR anunță că nu va face alianță cu nicio formațiune politică

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a obținut prima victorie la numai un an de la înființare: peste 500.000 de voturi care îi vor asigura accederea  în Parlament, în contextul în care nu vor fi intervenții în procesul de numărare a voturilor.

Felicitări sutelor de mii de români adevărați, este o victorie care vă aparține, o victorie a neamului românesc, o speranță în această noapte în care a intrat România. Nu o să vă dezamăgim sau trădăm, suntem oamenii faptelor, care am promis că nu vedem nicio diferență între partidele lui Klaus Iohannis și partidele lui Ciolacu. Vom merge înainte pe calea noastră votând fiecare lege și fiecare inițiativă în interesul neamului românesc, pentru poporul român. Reprezentăm o forță nouă, nu suntem extremiști, dar suntem radicali. Suntem radicali față de sistemul care ne-a distrus speranța la viață în România în ultimii 30 de ani. Fac un apel pentru toți românii de bună credință să se alăture AUR pentru a schimba societatea românească. Trebuie să reformăm clasa politică. Nici nouă nu ne-a fost ușor să intrăm în mizeria care se numește politică, dar am făcut-o pentru că era singura variantă. Este singura variantă pentru românii de bună credință și de aceea îi chemăm lângă noi, alături de AUR. Nu vom face alianță cu nicio formațiune politică, pentru că noi suntem deja o alianță, cea a românilor”, a declarat George Simion.

Candidatul AUR la Camera Deputaților pentru București i-a îndemnat pe reprezentanții din secțiile de votare să păzească voturile și a anunțat că va contesta procesul electoral din diaspora.

Rog președinții de secții să nu admită nicio fraudă, pentru că sunt pasibili să ajungă în închisoare. Vreau să vă semnalez faptul că o să contestăm procesul electoral din diaspora. Ce s-a întâmplat acolo este o uriașă bătaie de joc, este o fraudă a sistemului condus de Iohannis împotriva votului cetățenilor români de peste hotare. Acum, 14.000 de voturi au dispărut inexplicabil, multe secții de votare au fost închise, au fost mai puține secții de votare decât la alegerile prezidențiale. După estimările noastre, aproape 100.000 nu au putut vota peste hotare, pentru că li s-a cerut acte de care nu dispuneau, deși aveau reședința în respectivele state. Cineva trebuie să plătească, trebuie să se facă dreptate pentru România”, a punctat George Simion.

Claudiu Târziu, copreședinte AUR și candidat la Senat pentru București, a subliniat că în Parlamentul României nu a existat un partid conservator și că AUR este singura formațiune care și-a afirmat sprijinul pentru președintele SUA Donald Trump, ca exponent al patrioților.

De 30 de ani, în Parlamentul României nu a existat un partid de orientare conservatoare, care să pună mai presus decât orice cele 4 valori cardinale ale conservatorilor: familia, națiunea, credința și libertatea. Noi suntem cei care luptăm pentru indentitatea națională, pentru România Mare. Suntem singurul partid care ne-am afirmat sprijinul pentru Donald Trump, având în vedere că el este exponentul cel mai puternic al curentului suveraniștilor din lume. Suntem cu patrioții, cu suveraniștii, și nu cu globaliștii și cu cei care vor să ne distrugă identitatea, credința, neamul”, a menționat Claudiu Târziu.

Alianța pentru Unirea Românilor a fost lansată pe 1 decembrie 2019, la Alba Iulia, iar în contextul alegerilor parlamentare a fost considerată marea surpriză din sondaje.

Comunicat

 

                6 decembrie 2020

Lasati un comentariu