Bărbat din Berveni condamnat pentru trafic cu valori falsificate

• publicat la: 5 ianuarie 2021
Bărbat din Berveni condamnat pentru trafic cu valori falsificate

Ieri, 4 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Satu Mare.

Astfel, au identificat un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Berveni, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii fiind condamnat la 3 ani, 4 luni și 422 zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație de valori falsificate.

Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 4 ianuarie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale.

 Astfel, la data de 4 ianuarie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 15 100 de lei.

Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 4 permise de conducere și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

 

 

 

Lasati un comentariu