Parlamentarii USR-Plus de Satu Mare nu sunt deranjați de plăcile fără însemne naționale de pe clădirea Primăriei Carei

• publicat la: 13 ianuarie 2021
Parlamentarii USR-Plus de Satu Mare nu sunt deranjați de plăcile fără însemne naționale de pe clădirea Primăriei Carei

Nu toți parlamentarii revin după alegeri la votanți, în semn de respect pentru susținerea acordată. Beția puterii proaspăt câștigate le taie  unora din dreapta judecată și ne arată care le sunt de fapt prioritățile. Cetățenii sunt din nou puși la colț. Alianțele politice sunt primordiale.

Imagini cu întâlnirea din biroul primarului evazionist din Carei apar  pe paginile politicienilor de la USR Plus precum și pe cele ale consilierilor angajați la Primăria Carei. NIMIC  pe pagina oficială a organizației guvernamentale Carei în clădirea căreia a avut loc o întâlnire între politicenii USR și primarul care e și președinte al UDMR Carei. Conducerea Primăriei Carei consideră că informarea careienilor despre ce se petrece în casa orașului nu este importantă.

Pentru a  ajunge în biroul primarului Kovacs, parlamentarii de la USR Plus au fost nevoiți să intre pe poarta principală a clădirii Primăriei Carei, clădire de pe care lipsesc plăcile oficiale cu însemnele naționale ale României. Chiar să nu observe parlamentarii în ce clădire au intrat? Sau însemnele naționale nu sunt  importante  pentru domniile lor atunci când vine vorba despre plăcile oficiale de pe clădirea Primăriei Carei?

,,Azi am fost la Carei, alături de colegii mei din USR Satu Mare, unde am discutat despre prioritățile și proiectele importante pentru oraș cu Domnul Primar Kovacs. Așa cum un primar trebuie să se îngrijească de toți locuitorii comunei sau orașului, și noi, ca reprezentanți ai județului în Parlament, avem obligația să sprijinim toate localitățile din județ, indiferent de coloratura politică. Oamenii competenți și orientați spre rezultate trebuie susținuți!,, scrie deputatul Radu Panait pe pagina sa.

Pentru corecta informare a proaspătului parlamentar, îi aducem la cunoștință că primarul Kovacs este  evazionist cu acte în regulă așa că poate nu ar trebui dat ca exemplu.  Dacă nici noi nu am plăti cele cuvenite către bugetul de stat decât peste 20 de ani din ce bani ar mai fi plătiți parlamentarii și alte categorii de bugetari?

Cum rămâne cu obligația de a trata în mod egal fiecare cetățean indiferent de naționalitate, cu obligația de a pune în valoare monumentele istorice și de for public, cu obligația de a respecta fiecare cetățean chiar dacă nu este înregimentat politic sau cu obligația de a nu discrimina și de a nu interzice amplasarea de catarg cu drapel românesc pe domeniul public din Carei? Chiar niciun parlamentar sătmărean nu este interesat de revenirea la respectul pentru simbolurile românești?

În mod normal cei aleși trebuiau să fie prima dată  în mijlocul alegătorilor nu doar la masa primarului plin de datorii la bugetul de stat.

Buletin de Carei

P.S.

Așa arată plăcile de pe sediile primăriilor Satu Mare și Marghita, plăci oficiale ce se regăsesc pe fiecare primărie din România

.

.

Până și în Harghita sunt respectate însemnele naționale

.

comentarii

de cias la 13 ianuarie 2021 - 18:38

Ooameni competenti(?)orientati spre ce azimut?

de Florin la 16 ianuarie 2021 - 21:02

Un articol de toata jena!
Ma mir ca asemenea publicatii mai exista si nu pot sa nu ma intreb cum sunt ele finantate?

de Buletin de Carei la 16 ianuarie 2021 - 22:15

V-am citit si pe pagina de Facebook comentariile si lipsa oricarui argument. Procedati ca si copiii de gradinita care se smiorcaie cand sunt descoperiti ca au facut o boacănă. Nu toti suntem cumpărați și finanțați. Mai există intelectuali care se întrețin din munca depusă. Vă e străină procedura?

de Larisa la 16 ianuarie 2021 - 22:21

Articol de 2 lei !!!

de Buletin de Carei la 16 ianuarie 2021 - 23:09

Dacă lăudam politicienii veniti pentru alianță atunci era de câți lei? Respectați însemnele naționale dacă tot încasați atâția bani românești.

Lasati un comentariu