Somație de plată pentru consilierul primarului din Carei

• publicat la: 26 martie 2021
Somație de plată pentru consilierul primarului din Carei

Să vezi și să nu crezi. Manipulatorul și mincinosul Careiului a primit somație de plată de la Serviciul de Taxe și Impozite de la Primăria Carei pentru că nu își plătește sumele datorate.

,,Cum e turcu și pistolul,, se spune, nu? Adică de ce s-ar lăsa mai prejos consilierul personal  la șeful său direct, primarul evazionist Kovacs?

După ce că ia  o căruță de bani din bugetul local ca angajat al Primăriei Carei nici nu e  în stare să își plătească datoriile către Serviciul de Taxe și Impozite. Poate crede că i se șterg și lui la fel ca  și șefului și nănașului său.

.

Sau poate vrea să apară și numele lui undeva  în spațiul public, altul decât portalurile instanțelor de judecată, dacă tot nu are nicio realizare  în profesie  și nici în jurnalism.

Ieri, 25 martie 2021, pe www.municipulcarei.ro a fost  publicată lista cu datornicii din Carei, cei care nu au recepționat înștiințările de plată trimise la domiciliul lor. Au crezut că scapă dacă spun că nu au primit plicul cu înștiințarea de plată.

Lista publică conține peste o mie de nume. Nu doar Szasz Lorand onorează lista la poziția 1202 și 1203 din partea  primarului Kovacs. La poziția 630 îl găsim și pe fiul primarului, la aceeași adresă de domiciliu cu a tatălui său. Poate un loc  de muncă ca și bugetar l-ar scoate din nevoi și ar putea plăti datoriile.

Mai jos  găsiți lista completă.

1. https://www.municipiulcarei.ro/media/images/EXecutare20_21-1-16.pdf

2.https://www.municipiulcarei.ro/media/images/EXecutare20_21-17-32.pdf

Primarul Kovacs are din 2008 reținere  lunară pe venit de 30% iar consilierul său personal primește somații de plată pentru datorii.

Aceasta e realitatea din Primăria Carei. Rugăm comentacii vocali care îi susțin să facă o faptă bună și să pună mână de la mână pentru a-i ajuta la plata restanțelor  ca să nu mai apară ca  DATORNICI. Concret, suntem singurul municipiu cu un primar evazionist dovedit și acum și cu consilierul său personal …datornic.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu