Achiziții publice ținute la secret la Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR

• publicat la: 22 martie 2021
Achiziții publice ținute la secret la Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR

Astăzi, premierul Cîțu afirma că nimeni nu e mai presus de lege! Îl credem dacă vedem că are curaj să intervină pentru aplicarea ei la Carei.

Toate contractele de achiziții publice încheiate de către Primăria Carei sunt  ținute la mare secret, nefiind publicate  pe site-ul instituției din 2018 încoace. Cele publicate pentru anul 2019 sunt o bătaie de joc pentru că nu conțin numele furnizorului de produse sau servicii plătite din banul public. Toate achizițiile publice din timpul pandemiei începute  în martie 2020 sunt ascunse de ochii careienilor.

Niciun respect pentru comunitatea locală și pentru banul public din partea conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei.

Lozinca lor se pare că este FĂRĂ transparență decizională!

De fapt atât primarul cât  și viceprimarul care sunt în funcții din 2008 nu și-au făcut public nici până acum CV-urile de parcă se rușinează cu pregătirea lor sau cu locurile de muncă deținute anterior. Nici angajații de la Primăria Carei nu își fac publice Declarațiile de Avere și Interese dacă fac parte din grupul favoriților primarului. În județul cu conducere exclusiv UDMR totul este posibil?

Există și un Cod de conduită etică în achizitii publice, unde la capitolul Transparență, se arată că „opinia publică este informată în mod regulat asupra contractelor de achizitie publică atribuite”.

La Carei legea este doar pentru contribuabili nu și pentru demnitari. Autoritățile competente în a lua măsuri întorc capul …complice.

Banii la vedere domnilor!  Faceți publice toate Achizițiile precum și numele furnizorilor de produse sau servicii!

https://www.municipiulcarei.ro/achiziii-publice/

Buletin de Carei

Câteva achiziții din perioada  când erau făcute publice…

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu