Campanie electorală contra post la Casa de Cultură ”G.M. Zamfirescu” din Satu Mare! Satu Mare

• publicat la: 7 mai 2021
Campanie electorală contra post la Casa de Cultură ”G.M. Zamfirescu” din Satu Mare!  Satu Mare

Încă de la Iuda știm că trădarea este foarte bine plătită. Cu un post de consilier de secretar de stat sau cu un post de referent la  o instituție de cultură. Mai multe ar putea să vă spună ”suflătorul” Călin Borșe, un fel de instrumentist care are muzica populară românească pe buze și ceardașul unguresc în suflet. Așa cum bine știți și printre români sunt destui vânzători de neam, care se comportă ca niște slugi, în propria lor țară (vom veni cu o listă detaliată a acestor vânzători), dar ne  amintim cu dezgust că suflătorul de mai sus, a dus lingușirea și ploconirea la extrem, anunțând în campania electorală de la alegerile locale din septembrie 2020, că îl susține necondiționat la Primăria municipiului Satu Mare, pe Kereskenyi Gabor! Acest anunț a stârnit consternare, cu atât mai mult cu cât Călinuț se dădea până atunci, mare român din Codru, mai exact de la Crucișor.

Pentru inducerea în eroare a sătmărenilor și-a plantat ditamai catargul cu tricolor în curtea casei sale, dar această diversiune nu a păcălit pe nimeni. Cum cântările au mers prost, iar Călinuț a început să fluiere a pagubă, așa că în disperare de cauză a apelat la prietenii săi de nădejde, udemeriștii să-i dea și lui o pită, amintindu-le serviciile făcute. Suntem în măsură să anunțăm în ”premieră mondială” că i s-a și găsit repede un post călduț, la Casa de Cultură a municipiului Satu Mare, ”G.M. Zamfirescu”, unde va câștiga concursul de referent! Așa, ca să nu mai cârcotească unii și alții că sunt angajați doar maghiari!

Acum, toate-s bune și frumoase, Călin Borșe va avea serviciu, știe toată lumea cât este el de cult, iar UDMR a mai răsplătit un militant devotat. Călin se străduiește de zor să învețe ungurește, discursul de mare mulțumire!

Buna înțelegere  nu înseamnă să fim supuși, să acceptăm discriminările și desconsiderările la adresa noastră.

Dacă tot l-am pomenit pe Iuda, atunci trebuie să mai adăugăm faptul că diferența dintre acesta și Călin Borșe este aceea că totuși, lui Iuda i-a părut rău pentru trădarea sa!

Dar până la socoteala finală, îi dorim lui Călin Borșe mult succes în noua sa activitate și să promoveze cu ”cinste”, valorile în care crede!

nenea Iancu

Lasati un comentariu