Desant de oficiali la sediul Poliției Municipale Carei

• publicat la: 22 mai 2021
Desant de oficiali la sediul Poliției Municipale Carei

Careiul a ajuns destinația preferată a politicienilor de toate culorile atât din România cât  și din Ungaria. Mai puțin a premierului Cîțu care a cedat pașnic în fața UDMR și nu mai luptă pentru românii care vor să studieze în limba lor maternă, în țara lor, o meserie de ospătar sau de vânzător comercial.

Orășelul de pe granița de nord-vest a găzduit  în 20 mai o întâlnire a liderilor județeni UDMR, care sunt  și demnitari ai statului român, cu politicieni din guvernul maghiar. În ziua următoare a fost rândul oficialilor din Ministerul Afacerilor Interne din România să aibă o întrevedere cu liderul UDMR Carei, primarul și baronul local Kovacs.

Secretarul de stat Gabriel Mureșan și directorul Victor  Cernea din cadrul MAI ( dar și consilier local al mun.Satu Mare) au efectuat  o vizită de lucru în Carei pentru a vedea amplasamentul viitorului sediu al Detașamentului de Pompieri Carei, proiect finanțat de Banca Mondială și Guvernul României. Au mai participat la vizita de lucru subprefectul Radu Bud, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni și șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare, colonel Nicolae Dima.

Potrivit satumarenews.ro, secretarul de stat împreună cu subprefectul și vicepreședintele CJ au participat la sediul Poliției Municipiului Carei la o întâlnire de lucru cu șeful Inspectoratului Județean de Poliție, chestor Sorin Stan, și primarul municipiului Carei Kovacs Eugen, care au prezentat un proiect privind reabilitarea și extinderea sediului Poliției, care funcționează într-o clădire de patrimoniu. Discuția s-a axat pe realizarea într-un timp cât mai scurt a studiului de fezabilitate necesar pentru a depune proiectul de modernizare a sediului și demararea lucrărilor într-un timp cât mai scurt.

Niciuna dintre instituțiile ai căror reprezentanți au fost la Carei nu au semnalat pe paginile oficiale despre această întâlnire de la Carei.

Buletin de Carei

foto satumarenews.ro

Lasati un comentariu