Societatea Avram Iancu filiala Cluj la ceas aniversar. Video

• publicat la: 21 mai 2021
Societatea Avram Iancu filiala Cluj la ceas aniversar. Video

Societatea Cultural Patriotică AVRAM IANCU Filiala Cluj a aniversat 29 de ani de existență. Evenimentul a fost marcat așa cum se cuvine, în deschidere cu Imnul Moților. Președintelui Ioan Sima i-au stat alături președintel Tiberiu Groza, Dorel Vișan, Constantin Sicoe, președintele onorific Victor Bercea, primvicepreședintele  Ioan Tuhuțiu, peședinți de filiale din țară, numeroși invitați precum și președinți ai asociațiunilor ASTRA.

În cadrul manifestării au rostit alocuțiuni mai mulți membrii fondatori ai asociației, s-au amintit atât de greutățile inerente fiecărui început de activitate cât și reușitele.

Cel mai dezbătut subiect a fost de departe cel al pericolului în care se află țara noastră în acest moment. Aprobarea vânzării pământului românesc, vânzarea celor mai profitabile companii precum și pierderea băncilor cu capital românesc au fost aspru criticate de către toți cei prezenți. Cu toții au ajuns  la concluzia că la ora actuală Memoriile  nu mai au niciun efect și trebuie regândită o altă strategie  pentru salvarea a ce mai poate fi salvat din țară.

GALERIE FOTO

Discursul reputatului actor Dorel Vișan precum și al președintelui ASTRA Cluj, prof.univ. Mircea Popa au fost cele mai edificatoare în acest sens. Generația tânără a fost reprezentată de elevul Cătălin Mladin de la filiala Avram Iancu din Oradea al cărui discurs a fost apreciat de toți cei prezenți.

Urăm un sincer  și călduros LA MULȚI ANI filialei clujene la ceas aniversar!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu