Spitalul Carei se redeschide pentru toți bolnavii inclusiv pentru cei infectați cu coronavirus

• publicat la: 13 mai 2021
Spitalul Carei se redeschide pentru toți bolnavii inclusiv pentru cei infectați cu coronavirus

Primăria Carei anunță că spitalul suport covid Carei avea internate în ultima perioadă un număr de 20-30 de persoane. Capacitatea spitalului este de peste 230 de paturi. Deci unitatea spitalicească a deservit cel mult 30 de pacienți în timp ce alte mii și mii trebuiau să ia calea spre Spitalul Județean.

După luni de zile au ajuns  la concluzia că se poate funcționala capacitate luând măsurile de prevenție necesare.

Potrivit unui anunț postat pe pagina Primăriei Carei, conducerea Spitalului Municipal Carei a început demersurile pentru redeschiderea unității spitalicești pentru pacienții non-COVID. Pentru bolnavii infectați cu coronavirus vor fi rezervate două secții, dintre care una va fi în mod cert secția ATI. Redeschiderea spitalului este preconizată pentru începutul lunii viitoare, însă totul depinde de evoluția situației epidemiologice la nivelul județului Satu Mare.

Deci de  luna viitoare se pot trata în spitalul careian și pacienții cu alte afecțiuni alături de cei care au contactat virusul buclucaș. Să înțelegem că până acum nu se putea aplica acest scenariu sau s-a preferat bătaia de joc la adresa bolnavilor din zona Carei? Incompetență sau rea voință?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu