Dezinfectant donat pentru acțiunile de la scările de bloc din Carei

• publicat la: 3 aprilie 2020
Dezinfectant donat pentru acțiunile de la scările de bloc din Carei

Dintr-o postare pe pagina Primăriei Carei aflăm că dezinfectantul folosit pentru acțiunile de la scările de bloc și lifturi a fost donat de către societatea Alconor SRL Carei.  Societatea susține și construirea rezervorului de oxigen de la spitalul municipal.

Spitalul Carei  a fost declarat spital suport pentru pacienții testați pozitiv cu coronavirus de către Ministerul Sănătății. Asta înseamnă că aici vor fi aduși bolnavii infectați cu COVID-19 care suferă și de alte afecțiuni. În schimb, careienii suferind de alte boli, dar care nu au coronavirus, vor fi internați și tratați la Spitalul Județean Satu Mare.

Buletin de Carei

comentarii

de Marchiș Raul la 3 aprilie 2020 - 11:18

Când se vor plânge medicii și pacienții că nu mai au paturi libere, medicamente, echipamente de protectie și că sistemul e depășit să își amintească de milioanele de euro care s-au cheltuit zilele astea pentru dezinfectia (stropirea cu solutie de clor) a tuturor scărilor de blocuri din țară. „Dezinfecție” care se anulează când prima persoană infectată face o tură de scări. Nu o sa vorbesc de cat de bine se face și ce au ei în acele rezervoare și nici nu prea contează dacă a fost o decizie locală sau ordonanță de urgență. Primarul și guvernul sunt din aceeași curte. Pe mine personal, m-a dezamăgit acțiunea și consider că a fost făcută doar pentru că dă bine umblatul acelor oameni în alb din bloc în bloc acum înainte de alegeri iar pentru că am un habar despre nevoile din spitale am vrut și eu să-mi zic off-ul!

de Buletin de Carei la 3 aprilie 2020 - 11:50

Stiti si despre cazurile pozitive recente de la spitalul careian?

de csaby la 3 aprilie 2020 - 11:55

nu spuneti despre asistentele pozitiv de la interne si pediatrie?

de Marchiș Raul la 3 aprilie 2020 - 13:48

@Buletin de Carei: TOCMAI ACEASTA E IDEEA! INVESTIȚI ÎN MATERIALE ȘI APARATURĂ! NU DENATURAȚI REALITATEA!!!

de Buletin de Carei la 3 aprilie 2020 - 13:56

Buletin de Carei publica doar comunicatele oficiale sosite pe adresa redactiei. Vi se pare ca acele comunicate denatureaza realitatea? interesant..în altă ordine de idei, nu noi suntem cei care fac investiții în aparatură. Primăria Carei a solicitat să preia spitalul în administrare în 2011.

Lasati un comentariu