Falimentul micilor crescători de animale. Lecții despre creșterea porcilor din partea celor care cunosc doar friptura de porc

• publicat la: 15 iulie 2021
Falimentul micilor crescători de animale. Lecții despre creșterea porcilor din partea celor care cunosc doar friptura de porc
.
După ce am luat la cunoștință despre noile reglementări în ce privește educația copiilor noștri, reglementări elaborate de persoane străine total de creșterea unui copil, au venit acum la rând și regulile despre creșterea animalelor din gospodăriile românilor.
Un proiect de ordonanță de urgență publicat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) ne aduce la cunoștință ,,indicații,,  care vor face  aproape imposibilă creșterea porcilor în gospodăriile țărănești.
Fermierii nu vor mai avea voie să hrănească porcii cu resturi alimentare, nici să-i înmulțească în gospodăria proprie și vor fi obligați să instaleze la intrarea în cocine dezinfectoare pentru încălțăminte. Să citești și să nu crezi! Chiar așa drastic or fi scăzut vânzările de carne de porc din import?
Cică proprietarii de porci trebuie vor trebui să-și schimbe hainele ori de câte ori ies din adăpostul animalelor iar nerespectarea acestor reguli impuse  va atrage  amenzi de până la 6.000 de lei.
Adică se dorește și distrugerea crescătorilor de animale din gospodării? Se încurajează marile concerne în detrimentul micului producător autohton?
Mai este ceva de distrus în România?
Buletin de Carei

Lasati un comentariu