Procesele Verbale ale ședințelor de Consiliu Local apar după semnalările Buletin de Carei

• publicat la: 9 august 2021
Procesele Verbale ale ședințelor de  Consiliu Local apar după semnalările Buletin de Carei

O nouă semnalare corectă a redacției Buletin de Carei privind tot mai desele scăpări ale administrației locale. La întrunirea CL din data de 6 august 2021, președintele de ședință a anunțat că au fost oferite spre studiu aleșilor locali Procesele Verbale anterioare.

,,Înainte de a supune la vot  Ordinea de Zi doamna secretar general a trimis toate Procesele Verbale pentru  studiu iar în următoarea ședință ordinară le vom supune la vot,, a menționat consilierul Tabi Zsolt  în deschiderea ședinței  de îndată a Consiliului Local Carei.

A fost nevoie de semnalările Buletin de Carei pentru ca Procesele Verbale de la ședințele Consiliului Local Carei să fie redactate și făcute  publice  așa cum prevăd procedurile legale.

https://www.buletindecarei.ro/2021/07/la-sedinta-consiliului-local-carei-nu-s-au-supus-aprobarii-procesele-verbale-de-la-sedintele-anterioare.html

La data de 27 iulie am semnalat faptul că Procesele Verbale  nu au fost supuse aprobării în ședința ordinară a lunii iulie.

Pentru Primăria Carei a devenit deja o normalitate să nu respecte procedurile și termenele legale de afișare a unior documente oficiale. Nu se publică DELOC Achizițiile Publice, Declarațiile de Avere ale consilierilor primarului ( probabil nu vor să vedem ce comisioane încasează pe lângă salariu), nici rapoartele de activitate ale celor din conducere  pentru anul 2020 nu sunt de găsit, etc.

Mai mult, Unele Procese Verbale nu consemnează integral tot ce se petrece la ședințele de Consiliu Local.

https://www.buletindecarei.ro/2021/07/incompetenta-sau-scapare-voita-la-intocmirea-procesului-verbal-al-sedintei-cl-carei.html

Așteptăm cu interes remedierea acelor Procese Verbale ciuntite precum și publicarea celor  lipsă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu