Poliția Municipală Satu Mare nu vrea să afle cine a vandalizat bustul lui Avram Iancu

• publicat la: 23 septembrie 2021
Poliția  Municipală Satu Mare nu vrea să afle cine a vandalizat bustul lui Avram Iancu

În județul cu conducere exclusiv UDMR și în municipiul reședință de județ cu primar UDMR, Poliția  nu vrea să afle cine și-a bătut joc  de bustul Eroului Național Avram Iancu din Satu Mare.

La data de 5 septembrie 2021, bustul lui Avram Iancu din municipiul Satu Mare a fost vandalizat, după cum rezultă din imaginea postată. Un locuitor din Satu Mare a sesizat acest fapt Poliției Municipale Satu Mare solicitându-i ajutorul pentru depistarea autorului.

Doar că Poliția Municipală Satu Mare a clasat sesizarea pe  motiv….de lipsă a laturii obiective a infracțiunii adică ,,bustul nu a fost distrus sau degradat,,!

Deci de acum e liber la vandalism cu vopsea a bustului Eroului Național Avram Iancu la Satu Mare.

Tocmai s-a dat semnalul că nu se iau în considerare imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și de fapt, nimeni nu e interesat de protejarea bustului lui Avram Iancu la Satu Mare.

Autorul sesizării ar trebui să se bucure că a scăpat liber și nu a fost reținut pentru că și-a permis să reclame vandalizarea bustului Eroului Național Avram Iancu?

Nici măcar politicienii sau parlamentarii sătmăreni nu au curajul să solicite pedepsirea autorului vandalismului de frica pierderii celor câteva voturi ale unei organizații constituite  pe criterii etnice și care a acces în Parlamentul României.

Să înțelegem că la Satu Mare Poliția intervine doar dacă se distruge bustul Eroului Național Avram Iancu? Cu  o astfel de clasare se pare că urmează….

Lasati un comentariu