Scenariu roșu în Satu Mare, consultări publice la Primăria Carei

• publicat la: 23 septembrie 2021
Scenariu roșu în Satu Mare, consultări publice la Primăria Carei

Județul Satu Mare este primul intrat în scenariul roșu și în consecință are parte de anumite restricții. În timp ce toate activitățile de alimentație publică, evenimentele sociale și sportive sunt supuse unei atente monitorizări din partea organelor de ordine, Primăria Carei organizează 2 ZILE  de consultări publice în incinta instituției. Având  în vedere că fiul primarului evazionist este directorul de cancelarie al Instituției Prefectului Satu Mare e de înțeles că aici nu vor avea loc nici controale și nici intervenții din partea DSP Satu Mare. UDMR, aliații politici ai PNL la guvernare, au mână liberă și în teritoriu.

Avem la Spitalul Municipal Carei cel mai mare număr de pacienți internați din tot județul, potrivit ultimului comunicat al Instituției Prefectului Satu Mare, dar DSP dă liber la organizat consultări publice când vine vorba de Primăria Carei.

Câtă credibilitate să dăm guvernanților și instituțiilor guvernamentale care ne impun restricții până și în sălile de sport când ei își urmăresc interesul și ne sfidează fără pic de rușine?!

Una peste alta, Primăria Carei nu dă nici o ceapă degerată pe opiniile careienilor din moment ce ora aleasă pentru consultări e cea la care populația activă e la locul de muncă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu