Deces în cadrul Poliției Locale Carei

• publicat la: 18 octombrie 2021
Deces în cadrul Poliției Locale Carei

După o grea suferință, un angajat al Poliției Locale din subordinea Primăriei Carei, Adrian Chira, a trecut la cele veșnice. Sincere condoleanțe familiei!

În mod normal, era frumos ca Primăria Carei să prezinte un anunț de condoleanțe.

Șeful Poliției Locale, Nicolae Suciu, a anunțat de dimineață decesul angajatului, la secretariatul Primăriei Carei. În stilul deja caracteristic, Primăria nu a făcut un anunț oficial. Informația a fost folosită de angajatul de la cabinetul primarului, pe blogul său personal, chiar în timpul programului pentru care este plătit din bani publici.

Nicolae Suciu afirmă în cadrul unei convorbiri telefonice că  NU a dat niciun comunicat oficial din partea Poliției Locale, nu a vorbit cu nimeni de la Primărie înafară de secretară și totuși apare un comunicat etichetat ca fiind al Poliției Locale.  Ce nu face disperarea după trafic la un scrib plătit de primărie.

 

Nu este pentru prima dată când informațiile din cadrul Primăriei Carei și chiar din cadrul Poliției Carei sunt folosite de consilierul primarului evazionist pentru alimentarea blogului său personal Opinie de Carei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu