Rromii datornici din Carei evacuați pentru datorii, primarul datornic păsuit

• publicat la: 21 octombrie 2021
Rromii datornici din Carei evacuați pentru datorii, primarul datornic păsuit

Pentru datornicii rromi din Carei se aplică evacuarea pe bună dreptate din locuințele unde au fost cazați de Primăria Carei în timp ce pentru primarul Kovacs, datoriile la bugetul local i-au fost șterse iar pentru cele de la bugetul de stat se aplică eșalonarea datoriilor prin reținerea din venitul lunar a unei cote de 30%!

Chiar nu se poate trata un primar  la fel ca  un cetățean de rând, mai ales că urmează să primească și pensie specială.

Pentru deturnările de fonduri de la piața agroalimentară când administrația pieții a încasat din 2016 de la comercianți bani pentru consumul de apă și nu s-au virat la Apaserv SA  nici până în 2019, se reeșalonează  paguba și se pompează bani de la bugetul local, deci banii careienilor.

Niciun organ de cercetare penală nu a fost curios să ia urma banilor deturnați…că doar e vorba de Republica de la Carei cu conducere exclusiv UDMR.

Se aduce în schimb un detașament de intervenție de la Jandarmeria Satu Mare care să se alăture tuturor forțelor de ordine din cadrul Poliției Locale și Municipale  pentru a ajuta la evacuarea unor rromi chiriași care nu au antecedente în manifestări violente.

Pe când aplicarea nediscriminatorie a legii pentru orice cetățean român, indiferent de etnie?

Daniela Ciută

Lasati un comentariu