Strada Grădinarilor și interesele de grup de la Primăria Carei

• publicat la: 20 octombrie 2021
Strada Grădinarilor și interesele de grup de la Primăria Carei

Primăria Carei anunță lucrări de asfaltare, vineri, 22 octombrie, pe strada Grădinarilor din municipiul Carei, de la intersecția cu strada Uzinei și până la intrarea la o societate privată. Nu se specifică care dintre străzile Uzinei pentru că există 2 străzi cu această denumire, paralele una cu alta. Nici imagini cu strada Grădinarilor nu postează Primăria Carei. De rușine nu poate fi vorba pentru că nu are noțiunea. Mai degrabă de ascundere a faptului că nu poate demonstra că avem o stradă cu această denumire trecută pe  o plăcuță specifică.

 

Strada care se presupune a fi Grădinarilor  nu are nicio tăbliță cu denumirea sa. Mai mult, pe  o anumită porțiune este închisă traficului atât pietonal cât și rutier.

Ce fel de interese de grup ascunde Primăria Carei? Asfaltează o porțiune de stradă care nu are decât 2 case iar pe strada Nicolae Iorga a uitat de 5 ani de zile trotuarele nerefăcute, desfundate.

Strada  Grădinarilor apare pe Harta Carei de pe pagina Primăriei Carei ca fiind  o stradă circulabilă, de la intersecția cu strada Uzinei și până la cea cu Gh.Șincai.

Și când colo, când mergi la fața locului, dai de semnul INTERZIS. Cine a confiscat abuziv strada Grădinarilor?  Solicităm Poliției Locale sau Municipale să verifice discrepanțele din teren față de cele ce apar pe site ul oficial al Primăriei Carei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu