S-a aprobat rețea de apă și canalizare pe strada Grădinarilor din Carei

• publicat la: 14 iulie 2020
S-a aprobat rețea de apă și canalizare pe strada Grădinarilor din Carei

Știți unde este strada Grădinarilor din Carei? Pe Harta Carei apare ca fiind o stradă pe care intri de pe strada Uzinei, între fostul club Nordica și Centrul de colectare de fier vechi. Doar  că cei care locuiesc în cele câteva case de acolo spun că au trecut în Cartea de Identitate ca domiciliu strada Uzinei! Ne-au arătat  și nouă.

Până și casa din fața nou construitei Fabrici de prelucrare sticlă este trecută la Cartea Funciară pe strada Uzinei. Locuitorii spun că strada Grădinarilor începe de la bariera cu semnul de interzis. Și o pot dovedi cu acte.

Consilierii prezenți la ședința extraordinară din 13 iulie 2020 au ridicat mâna la foc automat  la toate proiectele inițiate de primarul Kovacs fără a pune măcar  o singură întrebare mai ales despre  obiectivul investiției de pe strada Grădinarilor în condițiile în care unii consilieri au afirmat că nici ședințele de comisii de specialitate  nu au avut loc efectiv.

Pe Ordinea de zi a figurat un proiect privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru extinderea rețelei de apă și canalizare fără a se preciza clar locația, strada. Doar în Anexa 1 de la proiect apare denumirea străzii vizate, strada Grădinarilor. Precizăm că pe strada Uzinei nu există canalizare, un proiect  pentru introducerea canalizării pe strada Uzinei fiind aprobat în februarie 2018 dar nu a fost pus în practică nici până acum.

https://www.buletindecarei.ro/2018/02/strada-uzinei-recent-asfaltata-nu-are-canalizare-primaria-carei-face-studiu-de-fezabilitate-pentru-retea-canalizare-dupa-plata-lucrarilor-de-asfaltare.html

.

……

 

 

….

….

AICI puteti descărca tot proiectul.

P15 SF extindere retea apa si canal 13 iulie

Conform motivației din proiect, se impune extindere rețea de apă și canalizare  pentru noile construcții apărute, singura construcție  nouă fiind Fabrica pentru prelucrarea sticlei. Aceasta mai are  o secție care funcționează la Urziceni.

…….

……………….

Lasati un comentariu