Imagini cu Castele și cetăți reprezentative de Ziua Națională a României la Carei

• publicat la: 26 noiembrie 2021
Imagini cu Castele și cetăți reprezentative de Ziua Națională a României la Carei

Ziua Națională a României marcată la castelul din Carei printr-o expoziție de imagini cu Castele și cetăți reprezentative. Nicio diferență între zilele naționale ale altor țări și cea a țării noastre.

Direcția de Cultură a Municipiului Carei continuă proiectul intitulat „Zile Naționale ale țărilor U.E.”, relansat în 16 februarie anul acesta și având tema „Castele și cetăți”, care are ca scop cunoașterea și promovarea valorilor culturale și turistice ale țărilor membre din Uniunea Europeană.

Proiectul are ca scop familiarizarea careienilor, precum și a vizitatorilor municipiului Carei cu valorile culturale specifice țărilor Uniunii Europene.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, reprezentanții Direcției de Cultură a Municipiului Carei au expus vineri, 26 noiembrie 2021, douăsprezece imagini care reprezintă castele și cetăți reprezentative din țara noastră.

Expoziția va putea fi admirată în perioada 26 noiembrie – 31 decembrie 2021, în holul de la intrarea principală a Castelului Károlyi din municipiul Carei.


Lasati un comentariu