Se modifică regulamentul de funcționare al serviciului careian de salubrizare precum și al Consiliului Local Carei

• publicat la: 2 noiembrie 2021
Se modifică regulamentul de funcționare al serviciului careian de salubrizare precum și al Consiliului Local Carei

Mâine, 3 noiembrie 2021, de la ora 13,00 va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Carei, aferentă lunii noiembrie. Specialiștii în informatică angajați la Primăria Carei caută din martie 2020 soluții ușoare pentru ca și primarul, viceprimarul și unii consilieri să poată participa( a se citi …,,să știe cum să procedeze,,) la ședințe online. Până atunci, ședințele se țin în Sala Festivă, fără microfoane la consilieri dar cu impunerea Certificatului Verde( certificat care nu e obligatoriu pentru angajații Primăriei Carei).

Pe Ordinea de Zi figurează proiecte de hotărâre privind aprobarea de execuții bugetare, cheltuiri de bani publici fără specificarea destinației acestora. Se va modifica Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Local precum și cel al Serviciului public  de salubrizare.

Pe site ul oficial www.municipiulcarei.ro, al UATM Carei, nu au fost postate proiectele de hotărâre ce se vor supune  mâine dezbaterii sau, mai exact,  doar votului consilierilor.

Ultimul proiect de hotărâre postat datează din 5 octombrie iar ultima hotărâre de CL datează din 8 iulie 2021. Cei angajați pentru administrarea acestui site sunt la zi cu plata salariului aferent  și nu au nicio mustrare de conștiință.

 

 

.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu